koreko Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2011 Zdar!Mam psp FAT a jelo mi normalně než dotedka..naraz jsou hry strasně posekané a nekteré uz nefungují...filmy jdou dobre..nevite jak to opravit?? PS:dal sem si do PSP zararovanu hru a rozbalil jsem si ju v PSP rovnou do PSP..nema to nato vliv?? Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2011 Urcite sis prenastavil CPU frekvenci ve VSH menu. V recovery nebo ve VSH menu nastav CPU na 333 nebo na Default a bude to ok. Citovat
0 koreko Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 7, 2011 skusim to ale do recovery sem ani nepachnulll...no ete to bylo 12dni u taty ve skrini :-) Citovat
0 Derno Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2011 pokud to nepomůže zkus naformátovat kartu v psp taky jsem měl tenhle problém... Citovat
0 DemiGodZ1468626406 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2011 Nebo možná máš moc Pluginů ... v PSP Citovat
0 koreko Odesláno Červen 22, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 22, 2011 jo uz to facha bezvladne diki borci Citovat
Otázka
koreko
Zdar!Mam psp FAT a jelo mi normalně než dotedka..naraz jsou hry strasně posekané a nekteré uz nefungují...filmy jdou dobre..nevite jak to opravit??
PS:dal sem si do PSP zararovanu hru a rozbalil jsem si ju v PSP rovnou do PSP..nema to nato vliv??
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.