3n10n Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Ahoj lidi, planuji si koupit netbook a koukal jsem po techto: 1. HP mini 5103 2. Lenovo IdeaPad S205 3. Lenovo ThinkPad X120e (velkej kandidat, ale v cr zatim neni k dostani! :( ) To HP se mi libi, ale nevim jakej je po technicke strance (vykon pri praci, ne hry, vydrz, atd.) Nevite nekdo nejakej informace o tom Lenovu TP X120e? Za vase rady predem dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rutas Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Nejdéle asi vidrží ta x120e, protože má integrovanou grafiku+ati 6310, takže při práci(ne hrách)bude pracovat ta integrovaná a šetřit tu baterii.Ale zatim jsem nenašel kde ho koupit Ta s205 je mnohem lepší než to hp dual cpu+grafika+asi vše ram, hdd atd. ale nejspíš nevidrží tak dlouho..jako hp nebo x120e Takže asi tak:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 ten x120e má integrovanou grafiku,přesný typ te integrvané je 6310,ale 2 grafiky nemá,já osobně bych bral ten thinkpad(hlavně kvuli grafice),ale ty si musíš vybrat sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3n10n Odesláno Červen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Tak mam nejake zpravy. X120e bude nahrazen TP EDGE 11" o prazdninach by mel prijit novy s matnym provedenim. Technicke udaje zatim zadne oficialne nejsou, ale vyrz ma byt pri okolo 6h+ :) Tak se nechame prekvapit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 TP edge je husty,ale zaleži jakou chceš variantu,pokud s i3,tak pro tebe asi nejlepší volba,ale pokud chceš s AMD,tak to ber x120e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3n10n Odesláno Červen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 TP edge je husty,ale zaleži jakou chceš variantu,pokud s i3,tak pro tebe asi nejlepší volba,ale pokud chceš s AMD,tak to ber x120e no ono ma byt edge s podbnou konfiguraci jako X120e ;) bude to prej EDGE 2 . generace, kde bude EDGE 11" ala X120e (ktery u nas nebude normalne k sehnani) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.