Laparoskop Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Zdravim,nevíte prosím jak je to s tou celní poštou, když něco objednám z anglie(samozřejmě hru) :D . :) Díky moc za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 mám pocit že v rámci eu se clo ani dph neplatí, ze zemí mimo eu se dph platí od 22€ a clo od asi 150€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Laparoskop Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 tak jo díky,a to zpoždění?nevíte o kolik cca. se to zpožduje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 po eu se nic nezpozduje protoze jak rekl Raczek clo ani dph se na to nevztahuje. Z anglie sem mel doma hru za tri dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Laparoskop Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 a kdy to bylo?jelikož ted řikali,že to nestíhaj kontrolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 nestihaj kontrolovat zbozi z usa a ciny atd, z eu se to tam nezdrzuje pokud vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Laparoskop Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 aha,tak jo,vážně díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medion95 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Zajímalo by mě jest-li se dá objednaná hra z Anglie vzít na dobírku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Laparoskop Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 ou,tak to já vůbec netušim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamagen Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 No určitě půjde... ale bude ta dobírka mastná jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 No určitě nepůjde, za několik let co objednávám ze zahraničí sem se ještě nesetkal s tím že by nějakej obchod posílal něco na dobírku, to je specialitka cz/sk eshopů, všude jinde se platí předem, ideálně pomocí paypalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Musím souhlasit, ani já jsem nikdy dobírky nikde neviděl. Neříkám, že neexistuje nějaký obchod, který podobnou službu nabízí, ale rozšířené to určitě není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sejvi Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Zajímalo by mě jest-li se dá objednaná hra z Anglie vzít na dobírku. NE NEJDE. Vzdy musis zaplatit predem kartou nebo pres Paypal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medion95 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 OK, díky za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Laparoskop
Zdravim,nevíte prosím jak je to s tou celní poštou, když něco objednám z anglie(samozřejmě hru) :D . :) Díky moc za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.