bindiz582 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 mam od O2 jejich slavny wifi router zyxel p-600 series. mam problem, kdyz se chci na nej pripojit pres notebook tak funguje vyborne ale kdyz chci pres psp tak mi pise not support a kdyz zadam do prohlizece 10.0.0.138/rpSys.html coz mne ma hodit do nastaveni kde bych mel zmenit wpa2-psk na wep tak se mi vse zobrazi ale vubec nic nejde zmenit nevite co dal pls? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 pls poradte jak to zmenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Červen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 prosim mate s tim routrem nejake zkusenosti? jesli jo tak poradte jak to mam zmenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 jo psp nepodporuje WEP 2 (nebo tak nejak), musis si změnit kodovani na jiný kvůli psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Červen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 jo psp nepodporuje WEP 2 (nebo tak nejak), musis si změnit kodovani na jiný kvůli psp ach bože XD , tohle vim že musim zmenit prave je problem ze mne to nejde vubec zmenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 tak to nevím, já mam jinej modem a všechno mi to funguje cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WALS OF JERICHO Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 musis vi resotovat modem na zadni strane vedle portu mas otvor nebo zdirku vem propisku nebo sperly a podrz stiskem tak 1minutku nebo 30sekund ono se ti vi resetuje do tovarniho nasteveni dej radsi wpa2 psk napis kratke heslo tak akorat 8 nebo 10 tam vtom routru je to napsane kolik znaku mas napsat a mnelo by ti to fungovat s pozdravem WALS8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.