JuRaCZ Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 nevite nekdo proc nedostanu achievmenty po dohrati nekterych epizod? 1,2 a 7 myslim, zatim jsem nehral dal, ale treba jeste nejaka bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ELVIS.129 Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Mě to tež dělalo jestli to nedostaneš tak použi tohle http://www.megaupload.com/?d=PE5CZ5SW a musíš si ještě stáhnout modio nebo xplorer nějaky na otevírání profilu 1. Zapni nějaky explorer 360(např:MODIO) 2. Zapoj flash nebo hdd do PC 3. Najdi si svůj profi 4. Extrahuj kam chceš(pamatuj si kam si to uložil) 5. Otevři si Profile Editor 2.5(Stáhnuty) 6. Otevři v programu Profile editor svůj profil 7. Vyber si jakou koli hru(battlefield 2) a vyber si co se ten achievement co se ti neotevřel čili nebo to co chceš otevřit (Musíš poznat jak se jmenoval a potom ''dej offline set,,) 8. Daš resigned and ... , a ulož si profil na plochu 9. Otevři Modio a dej zpět svůj profil musíš vymazat ten starý 10. Hotovo!!! Za to nedostaneš banan, nic nedostaneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Elvis to je už snad tvůj páty příspěvek v topicu starém nejméně několik měsíců, nedělej tu prosímtě bordel a odpovídej na aktuální příspěvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JuRaCZ
nevite nekdo proc nedostanu achievmenty po dohrati nekterych epizod? 1,2 a 7 myslim, zatim jsem nehral dal, ale treba jeste nejaka bude.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.