Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox Live Ban ?

Majikl

Otázka

Čágo, mám tu pár otázek. :)

1) Můžu dostat ban offline ?

2) Nevím přesně jaký mam flash mechaniky, jelikož ho mám z druhé ruky, ale vím, že mě tam nejedou wave 11, tak se ptám, jestli když si stáhnu iso a použiji xbox 360 wave patcher a dám iso třeba na wave 6, jestli to pojede.

3) Pokud budu hrát takovéto hry offline, můžu dostat ban poté co se připojím po čase na live ?

Děkuji za odpovědi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

1, Ne, dostat BANán offline je nemožné.

2, Nevím přesně tak to nechám těm zkušenějším

3, Pokud budeš hry kontrolovat v ABGx360 tak by jsi ho dostat neměl, nevím jestli můžeš kontrolovat hry po přepatchování, no je to zatím ta nejlepší možnost, jak se pokusit nedostat BAN, ale nikdy nevíš , jestli i to stačí, a jestli Mrkvosoft něco nekuje, nebo zda i už tohle nemá vyřešené, jelikož už vcelku dlouho neproběhla žádná BANová vlna...

Odkaz ke komentáři

• 0
Čágo, mám tu pár otázek. :)

1) Můžu dostat ban offline ?

2) Nevím přesně jaký mam flash mechaniky, jelikož ho mám z druhé ruky, ale vím, že mě tam nejedou wave 11, tak se ptám, jestli když si stáhnu iso a použiji xbox 360 wave patcher a dám iso třeba na wave 6, jestli to pojede.

3) Pokud budu hrát takovéto hry offline, můžu dostat ban poté co se připojím po čase na live ?

Děkuji za odpovědi :)

Hry s wave 11 ti nemusejí jít také jen z toho důvodu , že máš starý DB - musíš mít 12625 .

Zadej : SYSTÉM SETTINGS - CONSOLE SETTINGS - SYSTÉM INFO a dole se podívej jaký máš

Jestli máš starší , tak si 12625 stáhni zde :

http://www.uloz.to/8377972/systemupdate-12625-usb-zip

Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku .

Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni .

Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update .

Dej „ Y „ a update proběhne .

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak jsem to zkoušel, patchnul sem Crysis 2 na wave 6 a jede to :). Jinak lidi nemáte pls nějakej warez na xbox hry ?

Ale nenapsal jsi jaký vlastně máš DB ? Pokud nemusíš , tak je lepší hry nepatchovat když máš obavy z banu . Opatchovaná hra nesouhlasí s originálem - vidíš to i při kontrole v ABGX . Takže jestli předává xbox nějaké údaje do databaze MS , tak to není dobré .

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu