rockyzz Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 HALO 4 Datum vydání: Holiday 2012 (vánoce 2012) Výrobce: 343 Industries (tak to mě zajímá jestli se postavěj alespon na úroven Bungie) - Tak a je to tady konečně jsem se na E3 dočkali traileru na pokračování týhle úžasný gamesy, sice nám to zatím nic zásadního neřeklo. Víme zatím jen že Halo 4 navazuje na konec Halo 3 a je tím i jasné že se vrátí Master Chief. Tak co si o tom zatím myslíte vy? Podle mě je to úžasné akorát mi to přijde jako smíchanina Dead Space :D A jetpack, ten byl trošku divnej protože v Halo 3 nic takového nebylo (objevil se až v Reachy :lol:) VIDEA: E3 Trailer: http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-halo-4/714833 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Se fakt těšim a sem taky dost zvědavej, jestli hoši z 343 Industries dokážou vytvořit důstojnýho nástupce předchozích dílů. Master Chef je zpět :bash::bash::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haloconsoleforum Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 moje téma tady bylo dříve :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 moje téma tady bylo dříve :P Sry, nevšiml jsem si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.