czczc Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Ahoj mám problém koupil jsem si psp 3004 nechal jsem si ho flashnout ale když se chci připojit na wifi tak jí někdy najde a někdy ne nevíte čím to je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kouzelnik3 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Třeba jsi na místě, kde zrovna není signál a žádnou WiFi to nechytí. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czczc Odesláno Červen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 jsem doma a wifi mi chytí telefon i noťas i to psp ho občas chytí a občas nenajde nic jinak mám router asi 2 metry od sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kouzelnik3 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Aha, a píše ti to něco nebo to prostě jenom nechytí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czczc Odesláno Červen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 mno napíše prostě že nebylo nalezeno žádné připojení a jestli to chci zkusti znovu vyhledat už jsem z toho na mrtvici a nvm co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DemiGodZ1468626406 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 neni to tim ze mas vypnuté wifi ? v PSP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
czczc
Ahoj mám problém koupil jsem si psp 3004 nechal jsem si ho flashnout ale když se chci připojit na wifi tak jí někdy najde a někdy ne nevíte čím to je???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.