Misi Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Ahoj všichni. Omlouvám se, že zakládám nové téma, ale nevím si s tím rady a myslím si, že i ti co mají ps3 nově by to mohlo zajímat. Mám ps3 2 dny a zatím nemám skoro žádné hry. Teprve budu kupovat, ale chtěl jsem si zatím vyzkoušet DEMA her jako je FIFA 11, NHL 11 nebo SKATE 3 a na ps store už nejsou. Ani na US ani UK Store. Koukal jsem se na internet a někdo píše, že sony starší dema mažou, ale dá se k nim dostat nějak přes historii stahování těch,co to stáhli. Tak nevím, co je na tom pravdy a ptám se vás, jak bych si mohl tyhle 3 dema stáhnout. Díky předem!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 No nejsou tam, protože servery SONY byly cca před 2 měsíci napadeny. A SONY bylo nuceno vše udělat od začátku, takže zatím stáhneš to co tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Přesně,já jsem si je chtěl taky stáhnout ale smazali je možná je tam ještě daj ale to je šance 1 k milionu.A pokud nechceš čekat tak si stáhni třeba Killzone 3 je to dobrý,(demo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 s tím demem NHL 11 moc nepočítej, nebylo tam už nějak měsíc před napadením těch Sony serverů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.