Martys33 Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2011 nevíte náhodou,jestli má někdo v plánu přeložit ac? strašně rád bych si to zahrál s titulkama,abych naprosto pochopil celý ten příběh,zatím sem to hrál a pak sledoval přes yout,což je celkem na chuja:( Serie Assassins Creed nejde: Zde citace Mastera, který se češtinami zabývá: "Nejde udelat protoze neni mozne rozebrat archiv s textem je to nasekane na kousicky. Rika se tomu devided in chunks." U posledního dílu Revelations zatím neví, ale jak to bude jako předešlé díly tak to samozřejmě taky nepůjde. Citovat
lukiiiiiiin Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2011 tak toho sem se obával,to je škoda:( abych si kupil nový noťas no:-D snad aspoň ten revelations půjde Citovat
DarkmatchCZE Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2011 Mam zajem o VIP na http://share-forum.net muze me nekdo kontakovat uz jsem zaregistrovanej jako Darkmatch Citovat
miz012 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2011 A jak je to pak se stahovanim z te VIP sekce? Nekde jsem cetl, vazane na IP (to neni problem) ale take jsem cetl ze ten download manager je na 3 mesice... Diky za info Ondra Citovat
toro Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2011 A jak je to pak se stahovanim z te VIP sekce? Nekde jsem cetl, vazane na IP (to neni problem) ale take jsem cetl ze ten download manager je na 3 mesice...Diky za infoOndra Příspěvek je 300 Kč na 4 měsíce - t.j. 900 na rok , ale každopádně to stojí za to . Citovat
mmm273 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2011 venku myslis venku alebo iba pre VIP ? Citovat
toro Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2011 venku myslis venku alebo iba pre VIP ? Venku , ale jen pro VIP na S-F . Citovat
neslisim Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2011 kde na tom share forum najdu ty cestiny ke hram ? Citovat
kendykejnova Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2011 Jak se muzu stat vip clenem? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Citovat
toro Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2011 Jak se muzu stat vip clenem?Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Máš to napsaný o několik příspěvků výš - to nemůžeš alespoň trochu hledat ??? http://share-forum.net/index.php/topic,672.0.html Citovat
neslisim Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2011 má tam někdo VIP nemohl by mě nekdo ste stranky sehnat cestinu na skyrim nechce se mě platit 300kč jen kvuli jedne češtině Citovat
toro Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2011 má tam někdo VIP nemohl by mě nekdo ste stranky sehnat cestinu na skyrim nechce se mě platit 300kč jen kvuli jedne češtině Nikdo nesmí češtiny z fora vynášet . Her v češtině je tam hodně a zaplatit 300 Kč je opravdu na to množství co si potom můžeš bez jakéhokoli kreditu stáhnout výhodné . Citovat
mmm273 Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2011 mam otazku, uvazujem na VIP, ale vraj pocestene XGD3 hry nejdu instalovat na HDD ... ( skyrim atd... ) co je natom pravdy ? Citovat
toro Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2011 mam otazku, uvazujem na VIP, ale vraj pocestene XGD3 hry nejdu instalovat na HDD ... ( skyrim atd... ) co je natom pravdy ? Pravda to je - nejde to ani u jedné a nedá se s tím nic dělat . Hraní z HDD při úpravě JTAG/RGH je naprosto bez problémů . Citovat
neslisim Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2011 oki chapu myslel jsem to vdobrem Citovat
mmm273 Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2011 Pravda to je - nejde to ani u jedné a nedá se s tím nic dělat . Hraní z HDD při úpravě JTAG/RGH je naprosto bez problémů . aha ok ... ale aj tak dobre ... este by ma zaujimalo - mass effect 2 - ten je prelozeny ? pripadne jednotka... Citovat
valis1 Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2011 oki chapu myslel jsem to vdobrem Myslím že jsou to už upravé ISO soubory kde je celá hra už v cz, takže by ti stejně nikdo žádnou CZ přes icq neposlal.... Citovat
toro Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2011 aha ok ... ale aj tak dobre ... este by ma zaujimalo - mass effect 2 - ten je prelozeny ? pripadne jednotka... Je to škoda , ale ani jeden prý nejde a nepůjde . Citovat
mmm273 Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2011 hmm tak to je fakt skoda, pretoze CZ treba len na RPH (aspon u mna ) a tych dobrch RPG uz asi ine niesu ( okrem skyrimu..)... aj tak by ma zaujimalo (cisto z teoretickeho hladiska/ ako to chalani prerabaju (resp. ci by sa napr. taky fallout dal spravit aj doma z PC verzie, ale to sa asi nedozviem , kedze nato prisli oni a taketo veci si treba chranit, bez srandy) .. Citovat
neslisim Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2011 člověk se musi stat piratem aby hral hry v češtině musihrat palene hry :D Citovat
valis1 Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2011 hmm tak to je fakt skoda, pretoze CZ treba len na RPH (aspon u mna ) a tych dobrch RPG uz asi ine niesu ( okrem skyrimu..)...aj tak by ma zaujimalo (cisto z teoretickeho hladiska/ ako to chalani prerabaju (resp. ci by sa napr. taky fallout dal spravit aj doma z PC verzie, ale to sa asi nedozviem , kedze nato prisli oni a taketo veci si treba chranit, bez srandy) .. Vyzkoušej uvidíš, třeba mě na ps3 v Silent hillu fungovala PC verze CZ Citovat
mmm273 Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2011 tak to funguje vsade - najvacsie "bonusy" sa tocia okolo nelegalnych cinnostiach ... mimo to CZ nieje nutnost ale vysada a preto treba aj cosi obetovat... Citovat
asad Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2011 hoj,nevíte někdo jak to vypadá s revelations? půjde to přeložit nebo ne? Citovat
neslisim Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2011 asade kčemu potřebujes u revelation češtinu ta hra se da hrat i bez ni upně krásně chapu děj atd a to neumim mco dobře anglicky Citovat
Ca3saR Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2011 custe, rozjedu stazenou cestinu z netu nejak na origo hrach ? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.