USM Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Brý večer Mám problém s download u ps3.Když si chci udělat update hry abych mohl hrát online tak mi to stahuje 180 mb za cca 1500 minut a pak to hodí chybu 80710723 to uz jsem si prostudoval,ale stejně nic nevím a to samé je i na store při stahování dema.Jinak online hraní mi jde normálně u her které aktualizaci nevyžadují,prozatím.Když dám internet conection test tak mi to píše download failed a upload failed někdy to funguje ale většinou ne tak nevím co mám dělat,router jsem také resetoval,ps3 zkusil odpojit a znovu připojit a nic.Všem vám velice děkuji za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WIN4EVER2 Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 ... zkus nejdrive vypnout v nastaveni "Media Server". Kdyz nepomuze tak asi zkusit zmenit typ pripojeni PS3 k netu. Co pouzivas ted? WIFI nebo kabel? Strasne malo informaci k problemu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USM Odesláno Červen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Pouzívám wifi.Jinak tet to zkousím znovu a zatím to jde,mozná proto ze jsem nechal přes noc vypnutý router.Tak uvidím co to udělá.No a problém mám s downloadem aktualizací a obsahu adt. jinak vše funguje.K připojení s internetem jsem naprostý laik tak se v tom nevyznám.A vcera jsem cetl neco o otevreném NAT portu a něco o DMZ pro ps3.Ale to by my asi nefungovalo nic ze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WIN4EVER2 Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Pouzivas WIFI. O.K. Mas problemy dlouhodobe? Muzes zkusit v pripade problemu s downloadem pripojit PS3 k routeru kabelem? Tady bych asi zacal patrat po pricine, jelikoz tech muze byt "mraky". Kolik mas pripojenych dalsich zarizeni k routeru? Co ten "Media Server" na PS3, jak mas nastaveno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.