krystoff Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Hele nainstaloval jsem si program Afkim na PSP Slim do složky PSP/GAME150 a vždycky mi to nahlásí tuhle chybu 8002014E, nevím jestli mám něco nastavit v Recovery nebo jestli je to jeden z těch programů co na tom firmwaru od M33 nejede. Takže byste byli vážně moc hodní kdybyste mi pomohli a našli nějaké řešení (třeba i jiný program ve kterém spustím AIM/ICQ na PSP). :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007090016 snad pomůže ;) P.S: a udělej něco prosím s tím obrázkem v podpisu, 660 KB je docela dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystoff Odesláno Září 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 no takže tendle program nepomohl a na tom podpisu už se pracuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DREGAN605 Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Stáhni si verzi pro 3.XX a dej ji do složky GAME360,určitě ti pojede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystoff Odesláno Září 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 Jo už jí mám staženou a jede to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.