Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

DIRT 3 versus Dashboard 2.0.12625.0 !!!

underbeat

Otázka

Čaute, tak jsem si včera vypálil tuhle skvělou pařbu, ale nejede mi stejně jako COD Black Ops :-/ Při spuštění si xbox žádá update dashboardu, do čehož se mi vůbec nechce, protože už jsem asi udělal blbost, že jsem updatoval na již zmíněnou verzi dashboardu, nemyslíte?? Nebo by to mohlo být tím, že hru patchuju přes wawe-patcher?? Nevypaloval jsem hru na x-ko ani nepamatuju a teď tohle :-/ Doma jen poslední 3 DVD, tak snad aspoň jedno vyjde... Díkec moc za rady! Snad má někdo stejnej problém....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Čaute, tak jsem si včera vypálil tuhle skvělou pařbu, ale nejede mi stejně jako COD Black Ops :-/ Při spuštění si xbox žádá update dashboardu, do čehož se mi vůbec nechce, protože už jsem asi udělal blbost, že jsem updatoval na již zmíněnou verzi dashboardu, nemyslíte?? Nebo by to mohlo být tím, že hru patchuju přes wawe-patcher?? Nevypaloval jsem hru na x-ko ani nepamatuju a teď tohle :-/ Doma jen poslední 3 DVD, tak snad aspoň jedno vyjde... Díkec moc za rady! Snad má někdo stejnej problém....

update ti nabízí xbox live!! chceš-li být online, update je nevyhnutelné, po nainstalování update je potřeba provést reflash

Odkaz ke komentáři

• 0
update ti nabízí xbox live!! chceš-li být online, update je nevyhnutelné, po nainstalování update je potřeba provést reflash

Online nějak neřeším, nikdy jsem xbox k netu připojenej neměl. Myslím že DB se mi aktualizoval díky hře COD Black Ops, kde byl update tuším přímo na DVD. Nejede mi ani NFS Shift 2, ani ten DIRT 3.. Tak mě ještě napadlo... Nemůže to být tím, že hru nepatchuju přes Abgx360 ??? díkec moc

Odkaz ke komentáři

• 0
Takže je to nejspíš tím že jsem to nepatchoval abgx ? Wawe patcher už nemusím používat?

Každou hru musíš kontrolovat v ABGX , aby jsi zbytečně nevypaloval poškozené iso . V ABGX se patchují jen hry s ochranou AP25 ( které jí obsahují ) . Ale takto opatchovaná hra ti v tvém případě nepomůže - patchování na nižší wave neřeší . Na to musíš používat dále i 360 WavesPatcher .

Odkaz ke komentáři

• 0
V tom případě nechápu, proč mi nejedou nový hry :( Načte se image s obrázkem hry, všechno v pohodě, dám play a chce to update DB, když dám ok, jede tak do půlky a pak hodí chybu.... Mám to zkusit s fleškou se stejnou verzí DB ? Díkec

Už jsem ti odpověděl v jiném topicu - drž se jednoho a nepiš dotazy do čtyřech s jedním problémem !!!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu