.taury. Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Zdravím. používam plugin MP3 Player Plugin v2.0 a jak přepinam hudbu atd... tak tam jsou nějake činské klikiháky. Nevyte jak tam mam dát pls angličtinu? Popřipadě čštinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .taury. Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nero01010 Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 pouzij verzi lite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .taury. Odesláno Červen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 to jsem skoušel a nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DemiGodZ1468626406 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Tak se s tím budes muset smirit no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nero01010 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 to .taury.: prosim te netvrd ze to nejde, ted jsem to zkousel a verze lite funguje perfektne. nakopiruj soubory mp3play.ini a mp3play_lite.prx do slozky seplugins a do vhs.txt, game.txt pridej radek "ms0:/seplugins/mp3play_lite.prx 1" (u PSPGO "ef0:/seplugins/mp3play.prx 1") a restartuj psp a musi to jet, jinak nekde delas chybu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .taury. Odesláno Červen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 jo už to mam. jsem ve vsh neměl ms0:/seplugins/mp3play_lite.prx 1 ale měl jsem to tam bez toho lite. díky za pomoc :-* A da se to přeložit i do čestiny nějak? přes ten mp3play.ini?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nero01010 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 no urcite se to nejak prelozit da ale tam me a urtite ani tve znalosti nesahaji :D pravdepodobne pomoci nejakeho editoru prepsat v souboru "mp3play_lite.prx" vsechny anglicke nazvy za ceske, ale jak to opravdu netusim ;-) v "mp3play.ini" si muzes menit pouze to, kterymi klavesami chces plugin ovladat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
.taury.
Zdravím. používam plugin MP3 Player Plugin v2.0 a jak přepinam hudbu atd... tak tam jsou nějake činské klikiháky. Nevyte jak tam mam dát pls angličtinu? Popřipadě čštinu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.