PetrP Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Prosim poradte mi jak spustim hru která vyžaduje novější software. Mám software 6.20 Pro-B5 a např. hra Mortal combat vyžaduje software 6.31. Možná se tu o tom už někde píše, ale nic sem nenašel. Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 patchni to v iso tool nebo nahraj version Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 patchni to v iso tool nebo nahraj version Rači bychzvolilVersion.txt. Najdeš v mém TuTu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetrP Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 promiň, mohl bys mě prosím trošku nasměrovat? Nevím kde a jak to najít. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Hledej...... Stačí kliknout na TuTorialy a máš to tam..... Trochu samostatnosti už ne lidi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetrP Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 dík za radu, ale kdybych před tím než sem poprosil o pomoc půl dne neprolézal forum a nic nenašel, tak bych tohle vůbec nepsal. Ale i tak děkuju za ochotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PetrP
Prosim poradte mi jak spustim hru která vyžaduje novější software. Mám software 6.20 Pro-B5 a např. hra Mortal combat vyžaduje software 6.31. Možná se tu o tom už někde píše, ale nic sem nenašel. Předem děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.