Vicfull1 Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 poradte mi nejaký program kde si můžu vytvořit film či video... aby tam šli dávat obrázky, videa, zvuky, text, efekty.. a je snadno a zdarma ke stažení.. Movie Maker mám tak nějaký jiný Díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doppetrspetla Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Střihové programy, které jsou zdarma, neexistují. Jedinou vyjímkou je Movie Maker, ale ten je kvalitativně úplně někde jinde. Adobe Premiere, Canopus Edius, Sony Vegas, Pinnacle, Ulead Video Studio, Avid....nejvíce doporučuji adobe premiere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vicfull1 Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Díky :D hghgh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Já doporučuju na střih hlavně Vegas 10 PRO ,a na efekty Adobe After Effects Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Střihové programy, které jsou zdarma, neexistují. Jedinou vyjímkou je Movie Maker, ale ten je kvalitativně úplně někde jinde.Adobe Premiere, Canopus Edius, Sony Vegas, Pinnacle, Ulead Video Studio, Avid....nejvíce doporučuji adobe premiere. VirtualDUB! :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Cyberlink power director je taky super, rychlý a můžeš dávat videa rovnou na YT se vším všudy a ve zvolené kvalitě. Ale je samozřejmě placený :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Já osobně doporučuji Pinnacle HD Studio Ultimate 14. Na internetu se dají sehnat plné aktivované verze a mě vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Sony Vegas a nebo Adobe After Effects, ostatni jsou shity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Sony Vegas a nebo Adobe After Effects, ostatni jsou shity. Asi nevíš o čem mluvíš když si je nevyskoušel. Ty které si jmenoval sou spíše profesionální a velmi drahé, také velmi dobré samozřejmě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doppetrspetla Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 th0ca: S tím nesouhlasím, protože mezi naprostou špičku patří Final Cut Pro a Adobe Premiere. Sony Vegas je spíše střední třída =) (jak výkonem, tak i cenou). Střihových programů ale existuje samozřejmě spousta. Mezi výborné patří i Avid a Canopus Edius, mezi spotřební sw Pinnacle, Ulead Video studio... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.