neo2829 Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 daju sa hrat ps2 hry aj na psp ak ano bol by som rad keby ste sem dali navod ako to spravit .dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 ne... nedají, Dají se hrát pouze hry s ps1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Udělej si ISO zálohu tý hry, hoď to do ms0:/ISO/ a můžeš pařit. E:// radator, ku*va! Musel jsi mi zkazit zábavu?! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Udělej si ISO zálohu tý hry, hoď to do ms0:/ISO/ a můžeš pařit.E:// radator, ku*va! Musel jsi mi zkazit zábavu?! :D promiň :D ale on by tu zálohu stejně neudělal... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myth Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 A proto se těším na PSVita :D Doufám že tam PS2 hry pudou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Pokud ne officiálně podporovaný od sony,tak v CFW určitě (Myslim :D),doufám že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo2829 Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 spravil som to a ideto dakujem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 spravil som to a ideto dakujem za pomoc. Myslis ze ty vtipalky ted nachytas ty? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Fakt?! Jak jsi to dokázal? Já se s tím s*al jakou dobu a nic... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo2829 Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 uz som si myslel ze mi naletite skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Tys to nemyslel vážně?! Chjo... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo2829 Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 mam este jedem problem chcel by som si dat do psp hru rollcage stage 2 z psx 1 ale ked to spravim a dam do psp pri starte to zamrzne uz som zufali a nrviem co stym mam spravi su tam dva subory rollcage stage 2.bin a .cue ani destructin derbi mi neslo a tiez tam boly tie dva subory ale crash2 resident evil3 mi isli bezproblemov prosim poradte mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo2829 Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 nie nemyslel som to vazne ale skusim sa stym niejako pohrat lebo mal som v psp gta san andreas a bola to prerobena ps2 hra a slo to tak trochu po zapnuti to seklo hned v prvej misii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Mě by spíš zajímalo kde bych mohl na PSP sehnat GTA IV, tady to jeden týpek paří a když u toho navíc píše "NO FAKE" tak to fake rozhodně nebude! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo2829 Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 tak to by zaujmalo aj mna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo2829 Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 keby radsej napisal ako to tam dal alebo skade to zahnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 já bych to viděl na ňákej PS3 to PSP convert. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Ted nevim kterej z vas si dela prdel :D Nebo jestli ste naleteli oba,oboum :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo2829 Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 http://www.filestube.com/19df5671d7145f4103e9/go.html toto je to san andreas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo2829 Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 mozno keby sa niejako prerobili tie subory s ps3 a zmensilo sa rozlisenie ale aj tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Já si samozřejmě prdel dělal, srry, už končim. :D To GTA IV fake je - hraje to na PC a na PSP se mu to zobrazuje třeba pomocí PSPdisp. GTA SA na PSP taktéž neexistuje takže to na tom odkazu je další haluz, navíc pod tím je ještě napsaný Vice City. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo2829 Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 tak to je ale uplne v p..i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo2829 Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 mohol by si mi prosimta poradit aspon stym rollcage stage 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 rollcage stage 2 z psx 1 ale ked to spravim a dam do psp pri starte to zamrzne uz som zufali a nrviem co stym mam spravi su tam dva subory rollcage stage 2.bin a .cue Počkat, ty máš tu hru už převedenou pro PSP (EBOOT.PBP) a při startu zamrzne nebo spouštíš ty dva soubory .bin a .cue? Nedává to totiž smysl neboť .bin a .cue se ti seknout nemůžou, ale automaticky to píše Corrupted data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo2829 Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 ano mam to prevedene do eboot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.