jamail Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 cs, otazka se tyka pro vlastniky notebooku, chci se zeptat jak cistite klavesnice .. v tech dirkach se to cisti fakt tezko, jde to nejak vyjmout nebo mate na to sve metody ? mam to dost zasrane :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 otočím spodní stranou nahoru, trochu pohlepu a bordel vypadá :D jestli to chceš vyčistit uplně komplet tak klávesy se dají vycvakat takže to pak můžeš pohodlně vyčistit ale není to na chvilku, vycvakání a zase nacvakání kláves zpět nebude na 2 minuty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 jak vycvakat ? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 normálně chytneš klávesu a zatáhneš nahoru, nebo šroubovákem jakoby vypáčit. Jsou sice jenom nacvakaný ale sundávej je s citem, urvat taky jdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 hmm to bych moc nedelal...vem si ze tam mas XX klaves...a ver ze po 10 te to zacne nudit a budes to flakat...a je tak velka pravdepodobnost ze si neco muzes urvat a klavesa ti muze vypadavat...jo nekde si rekne nejsem ♥♥♥♥♥...ale oni ty klavesy jsou delany aby prave vydrzely to tukani...tak je vyndat neni lehky...a skoro u kazdy mas pocit ze ji urves....jinak taky dost zalezi na tom jakou mas klavesnici u NTB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Stejně jako Raczek nebo použiju vysavač, a když tam něco drží pevnějš tak to uvolnim špulkou do uší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Já sem to čistil vysavačem a vysál sem klávesu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 No samozřejmě se musí s citem a né vysavač dát na plnej výkon, hadici fláknout na klávesnici a koukat jak to trhá tlačítka... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 No to je právě nejlepší dát vysavač na plnej výkon a ty klávesy máš vycvakaný/vytrhaný hned a nemusíš se s tim dělat po jednom :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 já nedrobim do klávesnice chipsama a když už je špinavý tak jí hodim do vody ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 já nedrobim do klávesnice chipsama a když už je špinavý tak jí hodim do vody ;) ???hodis ji to vody?a ty mas jako vodeodolnej notebook jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Taky to delam odstranenim tlacitek a vycistenim : Nebo jsem taky videl tenhle ale nevim jestli to funguje u vsech ntb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 jo sorry nevšim sem si že je to NTB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skypemaster Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Já jsem si jednou vylil do klávesnice kapku něčeho sladkýho.Kupodivu pak fachala,ale druhej den se začala zadrhá vat jak byla zalepená.Nakonec jsem to vyřešil tak,že jsem vycvakal tlačítka,takovejma hadříčkama na elektroniku s nějakým odmašťovačem jsem vytřel pod tlačítkama a tlačítka a pak jim dal mýdlovou koupel a dodneska fachá :D .Ale byla to normální kláveska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jamail
cs, otazka se tyka pro vlastniky notebooku, chci se zeptat jak cistite klavesnice .. v tech dirkach se to cisti fakt tezko, jde to nejak vyjmout nebo mate na to sve metody ? mam to dost zasrane :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.