UnholyU Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 prosím umíte někdo přeložit http://homebrew271.googlepages.com/downgradeprogress Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 no to je downgrader na 2.70 pozdeji 2.71 ale jeste se musi testovat :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UnholyU Odesláno Srpen 9, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 dík kammo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UnholyU Odesláno Srpen 9, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 skoušel jsem a nefunguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 skoušel jsem a nefungujeHmm asi si to robil iba s jednym PSP. Tam je napisane "Firmware 2.70 ONLY - 2 Memory Stick Method (Requires 2 Memory Sticks) (CONCEPT) - UPDATED July 10, 2006" to "Requires 2 Memory Sticks" znamena potrebujete 2 Memory Sticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UnholyU Odesláno Srpen 9, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 to vím dvě pamětove karty ale nelze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UnholyU Odesláno Srpen 9, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 neskoušel někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adamos Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 tio hele co myslite..kdy vyjde downgrader na 2.7.1?.. ja mam 3 memory sticky ale zatim sem to nezkousel..ani to nebudu riskovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UnholyU Odesláno Srpen 9, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 skoušel jsem to s fw 2.70 mam dva ms ale nejde to mozna něco dělám špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 skoušel jsem to s fw 2.70 mam dva ms ale nejde to mozna něco dělám špatněno do dokonalosti to ma jeste daleko, byt tebou unholy nezkousel bych to mohlo by se neco pokazit a mas z psp cihlu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 skoušel jsem to s fw 2.70 mam dva ms ale nejde to mozna něco dělám špatněno do dokonalosti to ma jeste daleko, byt tebou unholy nezkousel bych to mohlo by se neco pokazit a mas z psp cihlu :)presne tak, MS taky mam ale radsi nezkouset! (ja vlastne ani nemam 2.70 :lol: )lepsi je vzdy si pockat na final verzi :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 No ja nevim zda se mi to jako blbost navic to nefunguje...no kdyztak mam 3 ms takto muzu zkusit, ale ja to zas nemam zapotrebi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UnholyU Odesláno Srpen 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 nefunguje a přitom pišou něco že o ide ale sakra at už to přijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Srpen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2006 Doufam, ze se brzy dostavi 2.80 downgrade... Ja **** pred tydnem upgradoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Srpen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2006 Doufam, ze se brzy dostavi 2.80 downgrade... Ja **** pred tydnem upgradoval. Noa? ja sem taky upgradoval a nelituju toho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Srpen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2006 Doufam, ze se brzy dostavi 2.80 downgrade... Ja **** pred tydnem upgradoval. hehe tak to mas smulu...mozna, mozna za pul roku ale jen mozna :) ... FW. 2.6 podpora hombrew pres eloader nalezena chyba ve fw ktera umozni prstup do flash a nasledny premazani starym dobrym 1.5 fw. 2.7 nejde hombrew ale chyba ve FW zustava..zbyva vyresit jak pustit downgrader kdyz neni jak..ale i na to uz se asi prislo zbyva doladit fw. 2.8 nejde hombrew chyba ve fw zazaplatovana ... jestli se neco najde, tak bych to rozhodne necekal ze to bude hned...jediny vychodisko je MOD chip :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UnholyU Odesláno Srpen 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2006 ještě že mám 2.7 doufam že již brzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 6y Odesláno Srpen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2006 ja jsem mel fw 2.80 a jedimá možnost co jsem mel bylo vymenit to s brachou za PSP na kterem mel fw 2.00. Tak jsem downul... 1.5 a devhook je NEJ! :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Srpen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2006 ja jsem mel fw 2.80 a jedimá možnost co jsem mel bylo vymenit to s brachou za PSP na kterem mel fw 2.00. Tak jsem downul... 1.5 a devhook je NEJ! :lol: hh tak to mas dobry ale chudak bracha teda :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 6y Odesláno Srpen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2006 jj take ho lituji, jeste ze nema internet :oops: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Srpen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2006 nechcem vas sklamat ale Heretic je wannabe hacker swaploit nebude fungovat ani ked zjete kusok srobu... na qj.net sa toto uz davno prebralo a vie sa ze je to len nefunkcny fake,nikdy ani nepojde... swaploit bol davno osetreny... edit. este taka malickost,jeden typek uz tymto NEswaploitom brickol tak bacha! CLOSED Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UnholyU Odesláno Srpen 15, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 čekat,čekat a jen čekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wolferine Odesláno Srpen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2006 FW. 2.6 podpora hombrew pres eloader nalezena chyba ve fw ktera umozni prstup do flash a nasledny premazani starym dobrym 1.5 jak to de s tou fw 2.6?jinak nez pres gta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UnholyU Odesláno Srpen 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2006 to sem nepatří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Srpen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2006 mno pokud nemas GTA ver. 1 tak zadnou hombrew ani iso nespustis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
UnholyU
prosím umíte někdo přeložit
http://homebrew271.googlepages.com/downgradeprogress
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
24 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts