Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Stahování her a PS Plus

denny11061468626262

Recommended Posts

Mě by spíš zajímalo jestli když jsem si PSN+ hry aktivoval (ale nedostahoval) tak kdybych na ně náhodou měl za půl roku chuť a koupil si měsíc pluska, jestli budu moct hrát.

Tedy zajímá mě jestli jdou stahovat i hry, co byly dříve (v době kdy jsem měl plusko) zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě by spíš zajímalo jestli když jsem si PSN+ hry aktivoval (ale nedostahoval) tak kdybych na ně náhodou měl za půl roku chuť a koupil si měsíc pluska, jestli budu moct hrát.

Tedy zajímá mě jestli jdou stahovat i hry, co byly dříve (v době kdy jsem měl plusko) zdarma.

pokud si hry stahnes nebo je budes mit alespon v download listu (vzdy se tam objevi,kdyz tu hru koupis,ale uz ji nemusis stahovat) a vyprsi ti cas psn+ a ty jsi ho treba za mesic predplatis,tak hra bude zase funkcni a to min 90 dnu (nakoupit lze 90 dnu ci rok) na usa store mas moznost koupit psn+ dvourocni za cenu jednorocniho:)

Odkaz ke komentáři

Podle mýho, konkrétně Burnout byl zdarma ve Welcome back balíčku a nevidím důvod, proč by měl přestat fungovat po vypršení doby 30 deního PS+. Já si stáhl Dead nation a v info žádný expire datum nemám, nemám to vlastně ani u žádný jiný hry, kterou jsem přez PS+ stáhl a mám ji full.

Odkaz ke komentáři

Podle mýho, konkrétně Burnout byl zdarma ve Welcome back balíčku a nevidím důvod, proč by měl přestat fungovat po vypršení doby 30 deního PS+. Já si stáhl Dead nation a v info žádný expire datum nemám, nemám to vlastně ani u žádný jiný hry, kterou jsem přez PS+ stáhl a mám ji full.

Omyl na žádném store ve Welcome back balíčku Burnout nebyl. Jednalo se pouze o tyto hry Infamous, Ratchet and Clank, Wipeout, Star dust, LBP, Dead nation.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu