denny11061468626262 Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Čau, jak jsme po výpadku PSN dostali 30ti denní PS Plus tak když si stáhnu nějakou Free hru (např. Burnout Paradise) zůstane mi hra i po tom, co mi vyprší 30ti denní PS Plus a nebudu ho prodlužovat? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 bohužel nezůstane :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 pokud je to trialka, tak bude full jen po dobu PSN+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denny11061468626262 Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 pokud je to trialka, tak bude full jen po dobu PSN+ A když to triálka není ale je full? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denny11061468626262 Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 pokud je to trialka, tak bude full jen po dobu PSN+ A nevíš jak je to konkrétně v případě hry Burnout Paradise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Pokud máš hru staženou z PSN+na 30 dní zdarma,hra ti po vypršení PSN+ fungovat nebude. čili po 30 dnech se s Burnoutem rozluč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 klikni na hru a dej information a mrkni se na expire, melo by tam byt do 6.7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Mě by spíš zajímalo jestli když jsem si PSN+ hry aktivoval (ale nedostahoval) tak kdybych na ně náhodou měl za půl roku chuť a koupil si měsíc pluska, jestli budu moct hrát. Tedy zajímá mě jestli jdou stahovat i hry, co byly dříve (v době kdy jsem měl plusko) zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Mě by spíš zajímalo jestli když jsem si PSN+ hry aktivoval (ale nedostahoval) tak kdybych na ně náhodou měl za půl roku chuť a koupil si měsíc pluska, jestli budu moct hrát. Tedy zajímá mě jestli jdou stahovat i hry, co byly dříve (v době kdy jsem měl plusko) zdarma. pokud si hry stahnes nebo je budes mit alespon v download listu (vzdy se tam objevi,kdyz tu hru koupis,ale uz ji nemusis stahovat) a vyprsi ti cas psn+ a ty jsi ho treba za mesic predplatis,tak hra bude zase funkcni a to min 90 dnu (nakoupit lze 90 dnu ci rok) na usa store mas moznost koupit psn+ dvourocni za cenu jednorocniho:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Podle mýho, konkrétně Burnout byl zdarma ve Welcome back balíčku a nevidím důvod, proč by měl přestat fungovat po vypršení doby 30 deního PS+. Já si stáhl Dead nation a v info žádný expire datum nemám, nemám to vlastně ani u žádný jiný hry, kterou jsem přez PS+ stáhl a mám ji full. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Podle mýho, konkrétně Burnout byl zdarma ve Welcome back balíčku a nevidím důvod, proč by měl přestat fungovat po vypršení doby 30 deního PS+. Já si stáhl Dead nation a v info žádný expire datum nemám, nemám to vlastně ani u žádný jiný hry, kterou jsem přez PS+ stáhl a mám ji full. Omyl na žádném store ve Welcome back balíčku Burnout nebyl. Jednalo se pouze o tyto hry Infamous, Ratchet and Clank, Wipeout, Star dust, LBP, Dead nation. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Omyl na žádném store ve Welcome back balíčku Burnout nebyl. Jednalo se pouze o tyto hry Infamous, Ratchet and Clank, Wipeout, Star dust, LBP, Dead nation. Aaaha, tak máš pravdu, mě to bylo divný, že je Burnout zadarmo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Aaaha, tak máš pravdu, mě to bylo divný, že je Burnout zadarmo :) psn+ obvykla vec,ze davaji discount 100%,50%,25% akorat poprve tam dali pecku typu burnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Škoda, že to nepůjde jak vyprší PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Škoda, že to nepůjde jak vyprší PS+ stejne neni o co stat, udelat platinu a pryc od toho, ta hra me neuveritelne vytaci...zlaty Burnout 2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.