kubas05 Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Ahoj, pokud mám bezdrátový ovladač k xboxu a chtěl bych ho připojit k PC stačí koupit toto: http://www.playcentrum.cz/wireless-gaming-receiver-dg-xbox-360-825501.htm ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamek112 Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Ano.... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Darkdivh Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 ale l¨výhodnější bude když si koupíš drátovej ovladač :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamek112 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 ale l¨výhodnější bude když si koupíš drátovej ovladač :-) můžeš mi prosím tě napsat proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 můžeš mi prosím tě napsat proč? Celkově to vyjde levněji než bezdratový a reciever ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamek112 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 no ale když už ten bezdrátový má tak proč bysi nemohl dokoupit ten reciever neříkám že kdyby ho neměl tak cennově nevýjde ten drátovy lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sibrand Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Taky bych šel do toho drátovýho. Pokud máš jenom jeden, tak budeš mít jak ovladač pro PC, tak pro další osobu u Xka, třeba pro splitscreen. Dva ovladače se vždycky hoděj ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubas05 Odesláno Červen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Taky bych šel do toho drátovýho. Pokud máš jenom jeden, tak budeš mít jak ovladač pro PC, tak pro další osobu u Xka, třeba pro splitscreen. Dva ovladače se vždycky hoděj ne? :) Ty dva ovladače už mám, ale oba bezdratové :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kocourhp Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Zdravím, mám dotaz, snažím se propojit Wireless Gamepad od Xboxu s Pc (Windows 7 64bit), koupil jsem Wireless Gaming Receiver Xbox 360, stáhl ovladače na stránkách microsoftu a stále se mi nedaří zařízení napárovat, neměli by jste nějakou radu. I po nainstalovani ovladaču mi to vždy při připojení Receiveru napíše že Software ovladače zařízení nebyl úspěšně nainstalován. Děkuji za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magnum Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Zdravím, mám dotaz, snažím se propojit Wireless Gamepad od Xboxu s Pc (Windows 7 64bit), koupil jsem Wireless Gaming Receiver Xbox 360, stáhl ovladače na stránkách microsoftu a stále se mi nedaří zařízení napárovat, neměli by jste nějakou radu, děkuji neni tam nejaky "Connect" button? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kocourhp Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 ano je, vše dělám dle návodu, nejprve zmáčknu středové tlačítko na gamepadu, pak tlačítko na Receiveru, pak tlačítko na párování na gamepadu a nic. Myslím že problém bude s tím že mi to píše Software ovladače zařízení nebyl úspěšně nainstalován... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magnum Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 tak to asi jo no :-D, tak ten ovladac uplne odinstaluj a nainstaluj znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kocourhp Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 to už jsem udělal asi třikrát a stále nic....na stránkách microsoftu jsou jen ovladače pro Xbox 360 Wireless Controller, né Xbox 360 Wireless Gaming Receiver Drivers, tak jestli není problém zde...Tyto ovladače se mi nedaří nikde najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Playcentrum Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 kocourhp: Right click on Computer Go to Properties Click on Device Manager Right click on the Unidentified Device ( or if no Unidentified, then the xbox device) Go to Properties Go to the Drive tab Click on Update Driver… Browse my computer for driver software Let me pick from a list of devices on my computer Windows Common Controller for Window Class Xbox 360 Wireless Receiver for: 2.1.0.1349 [8/13/2009] Update Driver Warning Click Yes jestli se ti driver neobjeví, nemáš ho nainstalovaný. Stáhni tady : http://www.microsoft.com/hardware/download/download.aspx?category=gaming Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kocourhp Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 dík moc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kubas05
Ahoj, pokud mám bezdrátový ovladač k xboxu a chtěl bych ho připojit k PC stačí koupit toto: http://www.playcentrum.cz/wireless-gaming-receiver-dg-xbox-360-825501.htm ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.