bindiz582 Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 docela by mne zajimalo jestli by slo rozject na psp gta 1 z PSX, vsude vidim vseljake psx hry na psp ale treba gta jsem nevidel, a jestli by slo tak jak by to bylo s ovladanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Já jsem hrál PSX-PSP GTA2 a co si pamatuju tak ovládání postavy stálo za ... a myslím že mi nešlo střílet, jinak zbytek OK. Jinak všechny hry z PSX jdou i na PSP, stačí ji překonvertovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 ok a dik za extra rychlou odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 jde strilet,ale nejde mi ukladat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.