Webstrik Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Zdravím, chci se zeptat, jestli se někde nedá sehnat tato hra plná krom PSN :) díky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 tato hra je soucasti NHL 11 ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Webstrik Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 ale je tam jen demo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Tak třeba CFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 CFW je system konzole a hru z něj teda nestahne..... koukni se na www.ps3iso.com tech her tam je ze i ten hokej tam musi byt do PM jsem ti napsal sekci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Nemec, to já vím. Když tam dá CFW tak to pak může stáhnout z netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Webstrik Odesláno Červen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 no právě, CFW mám :) ale ani za svi*u ne a ne nikde ten hokej najít :/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.