majsnerrik Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Ahoj mam tu Problem chtel sem se kouknout na Live tak sem si zapojil kabel co mam k internetu ( použivam ho normalne na PC) , dam test nejdřiv to vše najde naky aktualizace tak sem to aktualizoval vše co to chtel zase sem dal test ale tet se to spojuje jen Xbox z Network chvylku to hleda a pak to napiše Failet a nevim co stim ale před tim to normalne šlo došlo to až na Xbox live kde to prave napsalo ti aktualizace nevite nekdo co stim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Počkej, nějak to nechápu (nauč se prosím česky), neustále ti to aktualizuje, nebo ti to prostě napíše failed? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 proste stahl sem všechny Aktualizace co to pome chtelo / tet když tam ten Tes na Live tak to napiše Failet hned u prvniho spojeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Něco podobnýho se mi jednou stalo, že se mi to nechtělo připojit z nějakýho důvodu. Mám doma router, tak jsem ho restartoval, možná jsem i vyčistil NAT tabulku v něm a už to jelo. Máš flashnutý xbox? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 nemam ............. Flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 už to facha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.