Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

iPod 4G - games fail

Reiden

Otázka

zdravim,chtel bych poradit s jednim probleme ktery me uz dost silne S**E....mam iPod 4G 8GB s jailbrakem,vsechno funguje jak ma....AZ NA NEKTERE STAZENE HRY. Kdyz z Installous stahnu nejakou vetsi hru (300MB a tak),dam ji instalovat,po chvili se mi obevi ze uz neni moc mista na disku a po dalsi chvili bla bla bla faile....invalid IPA....muzete mi rict v cem to je? vzhledem k tomu ze moje rychlost stahovani pres wifi se pohybuje okolo 200kb/s tak tohle dokaze po hodinovem stahovani dost nastvat.....diky predem....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

to uz sem udelal....na ty hry co instaluj by tam relativne melo bejt misto...je fakt ze kdyz sem mel volnejch nejakejch 1,neco GB tak se to nainstalovalo...ale obcasmam volny treba 0,41GB,hra ma 380MB....a zase fail xD....btw.k tomu mistu,mel jsem iPod 1G 8GB a tam sem v zivote nemel problem s volnym mistem...u 4Gcka sem v zakladu mel jen nejakejch 6,0neco GB :-/ nevite nekdo jestli se to da nejak naformatovat nebo tak,jak se to obcas dela u pametovek atd?

Odkaz ke komentáři

• 0

Nejjistejsi je mit alespon 1x tolik, co ma ta instalacka. Ty soubory v te instalacce jsou zkomprimovane... A dokonce je mozne, ze to potrebuje 1x tolik (takze pri 300 MB instlacce 600 MB), protoze to tu instalacku vybaluje nekam jinam, pak se to zkopiruje a pak se smazou ty instalacni veci - ale tim si ted nejsem jisty.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu