Im_4NTY_cze Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Zdravim , pls jaké hry se nejvíce hraji online na PS 3 ? pokud možno kde je dost čechů nebo slováku , aby se dalo pokecat xD Thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Nejvíc se hraje rozhodně Battlefield BC2 dále pak Killzone 3, Gran Turismo, Crysis, Battlefield 1943, LittleBigPlanet a AC Brotherhood Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Im_4NTY_cze Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Thx Moc , ale BC 2 ani killzone 3 asi hrát nemůzu , ja na tom dualshocku než zamířim sem 3x mrtvej , je to GT 5 dobrá smažba ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Mě osobně to nebaví, ale spousta lidí si to nemůže vynachválit. A na střílečky na dualshocku si brzo zvykneš, chce to jen trénovat a za měsíc dva budeš profík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Jojo jak říká deep .. Střílečky na dualu sou pecky .. Já sem dřív pařil jen na PC a ted jak sem si zvykl na PS tak hraju např. Crysis 2 , Dead Space 2 na notebooku na joysticku a né na myši .. Protože se mi na tom hraje mnohem líp a hlavně je vše po kupě :) důležitý je trénovat .. A BC2 asi vede .. Taky se dost hraje LBP .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Navíc si můžeš u DS nastavovat i citlivost takže to ani nepostřehneš když si to nastavíš tak aby ti to vyhovovalo. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 DS je to nejlepší na hraní fps :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Ty jo, já taky nehraju střílečky na PS3. Vůbec na to nejsem zvyklej, natož to hrát po netu, to bych byl dobrovolnej dárce killů :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 chvilku se tomu věnuj a pak si na myš ani nevzpomeneš a budeš se mlátit do hlavy proč jsi to na ps3 nehrál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Ty jo, já taky nehraju střílečky na PS3. Vůbec na to nejsem zvyklej, natož to hrát po netu, to bych byl dobrovolnej dárce killů :-D taky me to nejak nebralo ty strilecky... ale sehnal sem si BC2 a proste parada... na PC je to hrozne rychly... a hlavne hackeri... na psKACH JE TO uplne krasny... fakt jde jen o zvykl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Im_4NTY_cze Odesláno Červen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 No budu muset taky začít trainit skill xD, ale fakt je to ted pro mě randál težký zatim sem míření zkoušel jenom v infamous a jako fakt hrůza, nejenom že si ted kurvim léty vydřenej skill z Cs:s na pc ale navíc se ted netrefim ani v jednom. Uvažoval sem o koupi BC 2 , ale když má zachvílu vyjít BF 3 tak si počkám zatim dám dokupy volant a GT 5 a dirta 3 , ale jinak dík moc ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Já bych z online her doporučil Fat Princess. Sem tam nějakého čechoslováka potkáš, ale lepší je se s někým domluvit a pak to je parádní hraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 No pokud řikáte, že BC2 je dobrý a dá se to naučit, tak proč ne. Já hraju na PC CoD4 v podstatě každý den, myslím, že mám i docela skills a pak zapnu nějaký míření na konzoli a jsem marnej :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Im_4NTY_cze Odesláno Červen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 hele eště se zeptám , nemáte nějaky doporučení na nějakej headset k tomu playstu s mikrákem na online kecáni ? pokud mozno usbečkovej , ja bych na todobíjeni zapoměl a mel bych to furt vybitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Nejlíp asi ten oficiální PS brandovanej od Sony. Když se vybije, tak ho zapojíš na dobíjecí stanici a tam funguje jako klasický stolní mikrák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 COD 5,Resistance - Fall of Man,Resistance 2 COD 5 je dobrý,jsem v ONLINE v 46 asi,levelu :D:D:D:D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Prosimte hlavne si nekupuj jedno uchej HS ... v hrani mas spojenej levej a pravej zvuk tak nevis odkud zvuky jdou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Pokud vim, tak headsety neumí zvuky z her, jen voice chat...nebo se pletu? Používal jsem bezdrátový Sony sluchátka (a ne jedny), proto se mi to nezdá. Ale k tématu - rozhodně BC2, AC:B, Killzone 3, LBP a GT5. A myslim si že se někdo "náš" najde na BF 1945, žije to tam docela hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Call of Duty, Killzone, Bad Company 2 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strike13 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 A co NHL a FIFA ? Zanedlouho si budu kupovat PS3 a na NHL řežby po netu se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 jo NHL žádnej problém .. hraju furt 10 a celkem se to hraje .. :) i když si teda ted hodlám předobjednat 12ku .. a s fifou to bude nejspíš podobně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strike13 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 já taky budu kupovat 12, tak až se mi to dostane do trošku do ruky můžeme dát match :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.