Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Online gaming

Im_4NTY_cze

Recommended Posts

Jojo jak říká deep .. Střílečky na dualu sou pecky .. Já sem dřív pařil jen na PC a ted jak sem si zvykl na PS tak hraju např. Crysis 2 , Dead Space 2 na notebooku na joysticku a né na myši .. Protože se mi na tom hraje mnohem líp a hlavně je vše po kupě :) důležitý je trénovat .. A BC2 asi vede .. Taky se dost hraje LBP ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty jo, já taky nehraju střílečky na PS3. Vůbec na to nejsem zvyklej, natož to hrát po netu, to bych byl dobrovolnej dárce killů :-D

taky me to nejak nebralo ty strilecky... ale sehnal sem si BC2 a proste parada... na PC je to hrozne rychly... a hlavne hackeri... na psKACH JE TO uplne krasny... fakt jde jen o zvykl

Odkaz ke komentáři

No budu muset taky začít trainit skill xD, ale fakt je to ted pro mě randál težký zatim sem míření zkoušel jenom v infamous a jako fakt hrůza, nejenom že si ted kurvim léty vydřenej skill z Cs:s na pc ale navíc se ted netrefim ani v jednom. Uvažoval sem o koupi BC 2 , ale když má zachvílu vyjít BF 3 tak si počkám zatim dám dokupy volant a GT 5 a dirta 3 , ale jinak dík moc ;-)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Pokud vim, tak headsety neumí zvuky z her, jen voice chat...nebo se pletu? Používal jsem bezdrátový Sony sluchátka (a ne jedny), proto se mi to nezdá.

Ale k tématu - rozhodně BC2, AC:B, Killzone 3, LBP a GT5. A myslim si že se někdo "náš" najde na BF 1945, žije to tam docela hodně.

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu