Tailskun Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Chtěl bych vás pozvat na můj minecraft server, který je zaměřený na survivalu. Zdravím, chtěl bych vás pozvat na svůj server. Základní info: - server má 40 slotů - na serveru je whitelist - je to survival/role-play/iconomy - web: wufu.eu - IP serveru: mc.wufu.eu:27571 - live mapa - fórum Ostatní info: - peníze si vyděláváte zabíjením mobů - na serveru si můžete vytvořit obchody pomocí pluginu ShowCase - můžete si vylepšovat dovednosti pomocí pluginu mcMMO - systém měst přes plugin Towny - vlastní wiki, kde se nachází pravidla a návody (stále se doplňuje) - lwc pro ochranu truhel, dveří etc. Jak se dostat na Whitelist? Na webových stránkách je formulář, kde vyplníte svůj herní nick, email, věk a důvod proč byste měli být přidáni do whitelistu. Pak jenom počkáte dokud vám nedojde email, ve kterém se dozvíte, jestli jste byli přidáni. Kontakt na adminy serveru: CzTales: mail: admin@wufu.eu CuttyCZ: mail: cutty@yugioh.cz S pozdravem CzTales P.S: Pro připojení potřebujete originální hru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Takhle by si to měli admini zaridit perfektni info pro hrace Btw jsem minulej admin a myslim ze tenhle lock je napr lepsi je LWC da se lockovat vse bedny pece dvere ;) Good Luck a pevný nervy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 jojo,moc pěkný info,už jsem podal přihlášku na WhiteList,což doufám že díky němu tam nebudou krást a hlavně ničit,páč na Wu-Fu přecházím z důvodu že na serveru na kterym sem hrál mi už opakovaně cigáni rozbijejí okna v mí dřevo stavbě nebo ničí torche z fontány. Ten Shop systém se mi taky líbí,páč sem už na několika serverech chtěl rozjet podnik co by prodával stavebniny,nástroje,dekorace a jídlo. Na Wu-Fu chystám udělat velkej mrakodrap (cca 8 pater - 1 patro 3 Kostky do vrchu a 4 kostka strop) Radical Building,ve kterym se budou moci ubytovat lidi,ale hlavně tam bude Radical Store a možná i metro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tailskun Odesláno Červen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Server byl rozšířen na 20 slotů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Super Tales! Abysme taky někdy udělali tu reklamu ne? P.S. s Bashisem objevujeme nové světy xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Krásnej server :-) a suprové info určitě se tam příjdu někdy podívat .... bohužel teď nemám moc čas na hry :-D občas si zahraju na pspu to je asi vše :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Nechce se mi napojit MC na Wu-Fu ! ODpoledne vypadával net ale šlo to,ale ted vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 na tvuj server z vysoka sereme. reklama v topicu o jinym serveru....booze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Nechci vytvářet Flame,ale k tomu vyjadrování - psal jsem to narychlo z PSP,tvůj server může být dobrý,ale přijde mi divný dělat reklamu na svůj server v topicu o jiným serveru. Jinak! Web je na www.wu-fu.4fan.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tailskun Odesláno Červen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Spuštěn další server! Anarchy server, bez whitelistu, bez pravidel! Pluginy: - faction - můžete si založit vlastní frakci/guildu a dobíjet ostatní frakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 mohl bych se uchazet o post admina? (je to napsany na webu) // vsechno splnuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tailskun Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 mohl bych se uchazet o post admina? (je to napsany na webu)// vsechno splnuji urcite, ted je potrebujeme jako sul, chtel bych z nej totiz udelat public bez wl, ale adminu je malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tailskun Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 velký update serveru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tailskun Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 update serveru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.