RadaR Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 ahoj mam zrejme spanelskou verzi hry TES IV: Oblivion. Je nejak mozne prepnout do eng? zkousel jsem prepinat jazyky i v dash ale porad se mi nedari. Hlavne mi nerikejte ze tam je jen ten jeden jazyk :roll: eng je snad zaklad :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 burkys Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Možná opravdu obsahuje pouze 1 jazyk. CoD Black ops v německé verzi také neobsahuje ENG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Tak co vyřešils to? já mám německou verzi a potřebuju angličtinu..nejde třeba nějak stáhnout? Horizont.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HavlisCZ Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 zkus na live stahnou jazyk neco podobne jako u fify.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 tam nic není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HavlisCZ Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 tak to mas spatnou verzy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Taky jsem zjistil :D :D takže to nejde udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 Nějakej maník už asi rok nabízí za 250 Kč pouze první DVD Oblivionu z GOTY edice ve Španělštině, a to bez ničeho, jen medium... Pořád jsem si říkal: "kdo to asi koupí", tak snad jsi to nebyl ty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Leden 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 ano byl jsem to ja jenze to dvd jsem dostal zdarma ale jen jako bonus k obchodu co jsme spolu uzavirali :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RadaR
ahoj mam zrejme spanelskou verzi hry TES IV: Oblivion. Je nejak mozne prepnout do eng? zkousel jsem prepinat jazyky i v dash ale porad se mi nedari. Hlavne mi nerikejte ze tam je jen ten jeden jazyk :roll: eng je snad zaklad :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.