funas Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Čau, chtěl bych se zeptat. Mám CFW Kmeaw 3.55, bylo by možné na tomto firmwaru přehrávat 3D filmy, hry ? Samozřejmě s příslušnou tv. Jedná se mi o to, zda podporuje 3D zobrazení i CFW nebo jen originální firmware.. Děkuji. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 tak ja se pridavam k dotazu, a hlavne me zajima jak prehrat 3D blu-ray stazeny z netu, jestli to jde nejak jinak nez to vypalit na blu-ray medium a pak prehrat na stolnim 3D blu-ray prehravaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Tak pokud máš příslušnou telku která umí 3D tak filmy spustíš přes USB na externím disku takže PS3 nepotřebuješ, Jinak hry ve 3D jdou na 3.55 Kmew. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funas Odesláno Červen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 fandin Díky, takže kdybych měl třeba film ve 3D v mkv. , tak bych to mel přes Ps3 spustit ? Pokud mám 3D tv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Je lepší koupit externí hdd a pouštět filmy v mkv ve 3D přes ext.disk a USB ve 3D TV, přes ps3 jen originál filmy ve 3D na bluray nebo hry ve 3D. Neni potřeba to nějak nahrávat do ps3, každá 3D TV krom prvních 3D panasoniců umí přes USB přehrát film ve 3D mkv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepan12 Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Ahoj chtěl bych se zeptat jestli se dá nějak překonvertovat 3D film abych ho mohl dát na HDD FAT32 a potom ho přehodit na PS3,ptám se proto že kdybych externí HDD přeformátoval aby mě na něho vlezl film o velké velikosti tak bych ho nemohl používat v PS3 a nechci kupovat další HDD tak děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.