Hermis15 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Potřebuji poradit napichl jsem ps3 přes HDMI kabel do monitoru a monitor mi pise jako neco ze neni signal z ps3,pritom mam v ps3 nastaveno pripojeni pres hdmi.Nevite co s tim???dikes za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saxo98 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Podrzet tlacitko na spousteni cca 5 sekund a v PS3 se restartuje nastaveni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hermis15 Odesláno Červen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 tohle jsem zkousel,ale take nic ale dekuju za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 skus to vytahnout a restartovat PSka nic vic neporadim... nebo vytahnout kabel jeste kdyz sou pska vypnuty, zapojit kabel a zapnout pska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Jinej kabel nebo jinej vstup do monitoru .. Je možný že ti blbne todle HDMI .. U pár lidi jsem viděl že když změnili vstup pomohlo to .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.