Tomx99 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Zdravim. Mam doma PSP Fat v. 1001 Koupil jsem si Tool Pandora Battery a chtěl bych udělat přes nějakej program funkční Magic Memory Stick Zkoušel jsem to už přes pár programů ale nikdy mi to v PSP nevzalo, bud sem delal neco blbe nebo nevim.. Poradte mi prosim..:? Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2008120035 V PC paměťovku naformátuješ, otevřeš MMS Maker, nastavíš jednotku kde je paměťovka, zmačkneš Make MMS, po dokončení ještě Inject IPL Only, paměťovku dáš do PSPčka, držíš "L", vložíš Pandoru a naběhne ti Boot Menu. PS: Ten FW 5.00 (EBOOT.PBP) musíš mít na stejním místě s MMS Makerem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomx99 Odesláno Červen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Presne jak si rikal tak sem to udelal , dal do psp a zapnul.. rosvitilo se na 1 sekundu asi zeleny svetlo a pak se hned vyplo... cim to je ? spatne udelana karta ? nebo spatna baterie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Co máš za značku a velikost paměťovky? Tu Pandoru jsis vytvořil nebo koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomx99 Odesláno Červen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Karta je presne tato a baterii sem si koupil , Primo Tuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Stáhni http://www.multiload.cz/stahnout/449200/rainsiplmstool-exe/ Nastav Time Machine IPL, Windows FAT 32, Inject IPL to Memory Stick a jednotku paměťovky, pak dej Execute Selected a vlevo dole se napíše anglicky věta jestli se IPL podařilo nahrát nebo ne, tak jí sem písni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomx99 Odesláno Červen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 jo podarilo se nahrat : IPL successfully written to MS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Tak přeci jen, čekal jsem že by mohl být problém v tom... Vytvořil ti ten MMS Maker všechny soubory? Máš na tý paměťovce soubory ms0:/500.PBP ms0:/TM/config.txt ms0:/TM/DC/ a v tom všechno tohle? Případně jseš si jistej že máš jen brick? Není třeba poškozená základka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomx99 Odesláno Červen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 všechny ty soubory tam mám.. akorát složku DC mám DC8 . Jinak brick , nevím.. Ale pravdepodobne jo.. delal to kamos a stalo se mu to u prehravani cfw na vyssi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Jo DC8, moje chyba. Jestli je tohle taky správně, tak už netuším kde by to mohlo viset. Viděl bych to ještě tak na špatnou Pandoru nebo vadný PSPčko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomx99 Odesláno Červen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 zkousel sem to tolikrát.., najednou se me to rozjelo... ale asi po 3 sec. seklo.. a pak sem zkusil nahrat DCv5 a to se me taky sekne vzdy po cca tech 3 sec. Co stim muze byt ? co s tim mam delat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Že by čtečka v PSPčku špatně četla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomx99 Odesláno Červen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Nevím jak ale prostě nejak se to už párkrát načetlo a pak se to seklo.. dnes se mi to podařilo flashnout a uz sem to zapl a jelo to... ale seká se to a vypíná.. jednou ze 3 pokusů to zaplnu (jinak to vzdy jen zelene blikne a vypne se) a kdyz to zapnu tak jede krásně vše v pohodě ale prostě najednou se to sekne ať v menu nebo při spuštění nějaké hry. vetsinou to bezi normalne tak minutu.. Nevite Nekdo co s tim ? mam to zkusit prehrat na nejakej stabilni fw ? a je nejakej ? nebo zkusit nahrat Oficialni FW ? Co By tam mohlo byt spatne ? To psp se lehce sekalo uz pred brickem a vypinalo.. tak to chtel kamos prehrat ale udelal brick.. a ted to blbne az takhle moc... Pokud by nebyla mozna sw oprava, nevedel by nekdo kde a kolik by stala hw oprava ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Tak to vypadá ná HW závadu desky, možná procesor nedrží pevně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomx99 Odesláno Červen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 a je mozna nejaka oprava ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 No můžeš to zkusit odnést do servisu a oni se na to podívají, ale taky cena opravy (pokuď teda půjde) může být i taková, že za ní seženeš jiný funkční PSPčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomx99 Odesláno Červen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 A není tady někdo z Fóra kdo by se na to podíval ? nejlépe někdo z brna ? kdyby se jednalo o maličkost.. a jinak.. za kolik by se tohle psp dalo prodat ? dalo by se to vubec prodat kdyz nevim co s tim presne je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Napiš uživateli Raczek, ten by ti mohl poradit a pokuď se nepletu tak je ze Třebíče. Jinak na ND ho taky za pár stovek prodáš, po základce má nejvyšší cenu display. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DemiGodZ1468626406 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Když je vadná deska, tak se dá jen vyměnit ne ? nebo se mýlim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tomx99
Zdravim.
Mam doma PSP Fat v. 1001
Koupil jsem si Tool Pandora Battery a chtěl bych udělat přes nějakej program funkční Magic Memory Stick
Zkoušel jsem to už přes pár programů ale nikdy mi to v PSP nevzalo, bud sem delal neco blbe nebo nevim..
Poradte mi prosim..:? Diky!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.