DavelusKim Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2011 ahojte tak jsem si nainstaloval aktualizace 5.03 gen-C nebo jak se tomu nadává pak Chickhen ok dal jsem hru Lamecraft do Game a funguje ale mám otazku jak mám sehnat hry které maji format jako lamecraft? protože ISO mi nejde když udelam složku ISO v rootu jako na zacatku když spustim vymenitelný disk tak tam je ISO dam tam hru ale nejde to ?? hra není ve složce ale je v nejakém formatu (ISO) pak jsou hry s CSO a ty taky nevím ja spoustet ale když to mám ve složce jako je lamacraft a nedam to do ISO ... ale do GAME tak to jde... takže kde stáhnout hry ktere jsou ve složce mají v tom vsechny soubory.. atd? at to pojede tak jak jsem psal výše? Kim Citovat
FxR Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2011 nechápu,radím update na 6.20 Pro-B6 Permanent ( Je napevno !) a ISO hry dávat do ms0:/ISO a Homebrew hry do ms0:/psp/game Nemáš náhodou jen ChickHen a dáváš ISO do Game? A příště srozumitelněji Citovat
DavelusKim Odesláno Červen 13, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 13, 2011 System software Version 5.03 a když zapnu chickhen tak tam mam ten chickhen..... homebrew ? kde stáhnu hry tohohle typu? Citovat
FxR Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2011 Google.com ! Updatni ale na 6.20 Pro-B6 ! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.