DavelusKim Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 ahojte tak jsem si nainstaloval aktualizace 5.03 gen-C nebo jak se tomu nadává pak Chickhen ok dal jsem hru Lamecraft do Game a funguje ale mám otazku jak mám sehnat hry které maji format jako lamecraft? protože ISO mi nejde když udelam složku ISO v rootu jako na zacatku když spustim vymenitelný disk tak tam je ISO dam tam hru ale nejde to ?? hra není ve složce ale je v nejakém formatu (ISO) pak jsou hry s CSO a ty taky nevím ja spoustet ale když to mám ve složce jako je lamacraft a nedam to do ISO ... ale do GAME tak to jde... takže kde stáhnout hry ktere jsou ve složce mají v tom vsechny soubory.. atd? at to pojede tak jak jsem psal výše? Kim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 nechápu,radím update na 6.20 Pro-B6 Permanent ( Je napevno !) a ISO hry dávat do ms0:/ISO a Homebrew hry do ms0:/psp/game Nemáš náhodou jen ChickHen a dáváš ISO do Game? A příště srozumitelněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavelusKim Odesláno Červen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 System software Version 5.03 a když zapnu chickhen tak tam mam ten chickhen..... homebrew ? kde stáhnu hry tohohle typu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Google.com ! Updatni ale na 6.20 Pro-B6 ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.