bindiz582 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 docela by mne zajimalo jestli uz nekdo dokazal vytvorit emulator na psp ,ktery by byl funkcni a nesekal se (vim ze to je asi blbost kvuli tomu dotykovimu displeji ale treba to uz nekdo rozjel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 je funkcni ale prakticky nerozjedes nic co podporuje display dotykovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bindiz582 Odesláno Červen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 hm , jsem si myslel , nevis nahodou o nejakych hrach co se daj rozject? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bindiz582
docela by mne zajimalo jestli uz nekdo dokazal vytvorit emulator na psp ,ktery by byl funkcni a nesekal se
(vim ze to je asi blbost kvuli tomu dotykovimu displeji ale treba to uz nekdo rozjel)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.