vacimon Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Jak si mám pls zalozit server minecraft pro kamose??? Snazil sem se hledat vsecko mozny ale nic sem nenasel tak pls pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Jestli to nezvladnes tak fakt uz nevim ( Video by me ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kalousek45 Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 a co všechno si mám stáhnout?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 bukkit...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 bukkit, minecraft, hamachi, mozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vacimon
Jak si mám pls zalozit server minecraft pro kamose??? Snazil sem se hledat vsecko mozny ale nic sem nenasel tak pls pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.