Tvarosh Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Ahoj, mohl by nekdo poradit proc mi nejde updatovat USB loader GX? Kdyz dam aktualizaci tak se to stahne a pak to nahlasi pri instalaci WAD error 1022. Mam hack na verzi 4.2E podle navodu od Hexera. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 zkus nejdrive odstranit stary USB loader ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tvarosh Odesláno Červen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 A mohl by jsi jednoduse popsat jak to odstranit a nahrat novy ? Uz je to davno co jsem neco instaloval :/ Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tvarosh Odesláno Červen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Jeste dotaz, nebude pak potreba instalovat nejaky jiny cIOS nebo neco takovy kdyz bych chtel nahrat ten novej USB loader GX? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tvarosh
Ahoj, mohl by nekdo poradit proc mi nejde updatovat USB loader GX? Kdyz dam aktualizaci tak se to stahne a pak to nahlasi pri instalaci WAD error 1022. Mam hack na verzi 4.2E podle navodu od Hexera. Dik.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.