xxmarsimxx Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 http://topline.ekatalog.biz/zbozi/xbox-360-premium-edition-fable-forza-halo-2/detail.aspx?p=z:88691 je možný, aby byl x360 premium se 3 hrami takhle levný? Ty hry sice nestojí moc za uvážení, ale stejně X360 za necelých 9 tisíc? nějak mi to nesedí, tak se radši ptám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 V makru meli okolo 6500!!!! Ale nevim jakej to byl pack a s cim... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 To je ještě drahé.Ty hry jsou staré vykopávky na X box 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TypeK^ Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 To je ještě drahé.Ty hry jsou staré vykopávky na X box 1. Přesně taky si myslim že je to poněkud drahé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxmarsimxx Odesláno Září 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 a nevíte kde by se dal sehnat x360 opravdu levně a v praze? :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxmarsimxx Odesláno Září 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 ja bych bral klidně i ojetý xbox se zárukou, ale nevim kdy se mi kdo ozve, do konce týdne mi mají dorazit penízky na účet a chci si za ně koupit xbox, protože vražet prachy do PC je zbytečnost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 a nevíte kde by se dal sehnat x360 opravdu levně a v praze? :P Za A! Pouzivej tlacitko EDIT...a zkus se kouknout do makra.. kdyz to tam pisi ne? :P :roll: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxmarsimxx Odesláno Září 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 no jo, ale v marku mas ceny bez DPH a ja nevim ejstli muj otec, jakožto podnikatel 2 zastaváren se všim možný a prodejnou telefonu by to měl bez DPH, a navíc když sem mu řekl, že si chci koupit xbox, tak mi řekl, že jsem uplnej kokot (něco v tom smyslu no). takže nevim no.. a bez tý karty se do makra nedostanu že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kopy Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 dostanes se do makra v poho se k nekomu pridas treba a projdes s nim a jinak co jsem se dival tak nejlevnejsi maj vetsinou tak 7200 a k tomu je to jeste Core edice :(, ale spis bych koupil treba jetej, ale aspon uz s hacklou mechanikou pro hrani palenych her Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxmarsimxx Odesláno Září 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 a Jsi si jistý, že když si nechám flashnout mechaniku, tak když se mi pan x360 pos*re, tak s nim budu muset chodit po opravnách že? a já bych ho možná i koupil, ale neni nijak od koho. :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kopy Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 jj mno kdyz se posere tak budes muset chodit po opravnach :( to je zase to riziko mno :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xxmarsimxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts