Mp3H Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Zdravím mám dotaz mám Xbox 360 a chci se zeptat jestli jde propojit s dvd recorderem abych na xboxu pustil dvd s filmem a ten film si nahrát na tom dvd recorderu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Zdravím mám dotaz mám Xbox 360 a chci se zeptat jestli jde propojit s dvd recorderem abych na xboxu pustil dvd s filmem a ten film si nahrát na tom dvd recorderu. Cokoli jde kabelem z xboxu do TV , tak jde i nahrát na video - takže odpověď je - ano . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisiliska Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 ook ale jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 ook ale jak? Tak asi kabelem , nemyslíš ? Podle toho , jaký máš u DVD recorderu vstup na nahrávání - tak použiješ kabel ( HDMI , SCART , COMPONENT ) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mp3H
Zdravím mám dotaz mám Xbox 360 a chci se zeptat jestli jde propojit s dvd recorderem abych na xboxu pustil dvd s filmem a ten film si nahrát na tom dvd recorderu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.