.taury. Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Když pustim hudbu na pc tak ja kto mam udělat aby ta hudba hrala i na psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .taury. Odesláno Červen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 refreesh......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Překopíruj hudbu ve formátu mp3 do psp složka Music Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .taury. Odesláno Červen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Jsi k****??? nebo co? ja chcu aby mi to jelo z pc do psp přes pspdisp. ja vym co to je kam se tokopiruje atd... ty bláho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Překopíruj hudbu ve formátu mp3 do psp složka Music Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Jsi k****??? nebo co? ja chcu aby mi to jelo z pc do psp přes pspdisp. ja vym co to je kam se tokopiruje atd... ty bláho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ty jsi co? Pise se vím a ne vym, tak tady nenadavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .taury. Odesláno Červen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Dark_user --> kdo ma jakou češtinu tak to je každemu do toho houby... A když mi tu radil že mam dat hudbu do music atd když já se ptám na PSPDisp tak to neni moje stupidita!!! Anonymous_ --> díky ale já mam verzy PSPDisp 0.6 a tam to je jinak tak to moc nepomohlo. ale dík za snahu. skusim to nějak vykutit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Dark_user --> kdo ma jakou češtinu tak to je každemu do toho houby... A když mi tu radil že mam dat hudbu do music atd když já se ptám na PSPDisp tak to neni moje stupidita!!!Anonymous_ --> díky ale já mam verzy PSPDisp 0.6 a tam to je jinak tak to moc nepomohlo. ale dík za snahu. skusim to nějak vykutit. Jo, ale ta cestina bude asi tvou (jak ty rikas) "stupiditou". Tak a jako ve škole, řekneme si "Ta verze, bez verze, jako růže bez růže a proto napiseme i". Zkus to. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .taury. Odesláno Červen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 čestina mi nikdy nešla tak mě pls přestante komentovat v tom stilu že tam mam chybi atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Ale fakt, ty než aby jses staral o muziku v PSP, tak radši přilep zadek z židly a otevři učebnici češtiny! Nic ve zlém, ale takhle to nikam nedotáhneš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Když pustim hudbu na pc tak ja kto mam udělat aby ta hudba hrala i na psp? Promiň ale z tohohle jsem těžko vyčítal co po nás chceš. Je to hrozně napsané a protože se tu nachází hrozně takových lidí co ani neví jak vypadá předek psp, tak jsem ti poradil tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
.taury.
Když pustim hudbu na pc tak ja kto mam udělat aby ta hudba hrala i na psp?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.