ondra1994 Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Čau.Kamarád zapoměl heslo od networku,co má teď dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 mas tam ikonku lost your password nebo neco takovyho... na to klikni, mel by tam zadat email, prijde mu storno hesla a on si da nove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Podmínkou je že musí znát datum narození co tam zadal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 na jedný strance jsem nasel navod jak ziskat datum narozeni pokud si ho zapomnel(sam jsem to testnul), musis mit ale nejakej jablecnej telefon/iPod. Nainstalujes si Playstation aplikaci od SONY a pak kdyz se v ni prihlasis tak v nastaveni budes mit zobrazeny datum narozeni co jsi zadal pri registraci:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 na jedný strance jsem nasel navod jak ziskat datum narozeni pokud si ho zapomnel(sam jsem to testnul), musis mit ale nejakej jablecnej telefon/iPod.Nainstalujes si Playstation aplikaci od SONY a pak kdyz se v ni prihlasis tak v nastaveni budes mit zobrazeny datum narozeni co jsi zadal pri registraci:D Bez hesla se neprihlasi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 No jasný, je to pro prevenci, ale jinak myslim asi nic neudělá. Ještě by možná šlo napsat SONY jestli by to heslo nezměnila, nějak doložit že ten účet je jeho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ondra1994
Čau.Kamarád zapoměl heslo od networku,co má teď dělat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.