dandyho Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Ahoj vsem, omlouvam se za dotaz, jehoz odpoved bych zde urcite nasel. Bohuzel mam na hledani malo casu. Pozitri odjizdim do zahranici a do te doby potrebuji mit v PSP aktualni custom firmware. Stavajici PSP-1004 ma oficialni puvodni firmware 2.71. Ten neumi prehravat videa postupne tak jak jsou nakopirovana v PSP. Mel by to umet ofic. firmware 3.70 (přidána podpora přehrávání následujícího videa uloženého na MemorySticku). Ovsem nechci se ochudit o hrani ISO her, proto bych potreboval nejaky custom firmware. Muzete mi poslat odkaz na navod jak jej v mem pripade nahrat a napsat mi jakou verzi nahrat? Diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Google.cz :) Nahod tam 5.00 M33-6 nebo 6.20 Pro-B6 P.S. To PSP ti někdo propašoval strojem času? FW 2.71 xDDD,to je starý jak moje babka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 ee M33 už je docela starej FxR :D Takže asi žádné staré pluginy nebudeš používat v tom případě ti doporučuju 5.00 M33 a pokuď kašleš na ty blbé staré pluginy tak přejdi na 6.39 PRO-B7 CFW (Nepleť si to stím LCFW!) Permanen (ten je pro hackable desky :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 On už je "Full" Pro-B7? ne jen Nightly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 On už je "Full" Pro-B7? ne jen Nightly? Ano, je FULL, ale samozřejmě pro staré desky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.