tomik88 Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 uz jsem to nasel ze to nejde. ale prece nejak to jit musi... at uz vymenou mechaniky nebo necim jinym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Po flashnutí mechaniky stahovat REGION FREE hry , NTSC. Nebo pomocí JTAGu (mála pravděpodobnost ,že půjde). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomik88 Odesláno Červen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 co je to jtag??slysel jsem neco o XBR, pry jdou po tom jdou vsechny hry je to pravda??to fakt neni ani jedina moznost jak to udelat na PAL region? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tomik88
uz jsem to nasel ze to nejde. ale prece nejak to jit musi... at uz vymenou mechaniky nebo necim jinym?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.