DioXBoss Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2011 Ahoj chci se zeptat jak je mozne ze mi XBox nebere flashku (veme ale jako by byla prazdna) ? Mam na ni par filmu samozdrejme ve WMV formatu a rad bych si je spustil pres XBox at je nemusim porad vypalovat.. Flashka ma 16Gb a dost rychly zapis i cteni.. Byl jsem u odborniku a ti mi rekli ze ji mam naformatovat na NTFS udelal jsem a porad nic.. Je mozne ze by byl problem v kodeku toho WMVcka ? Pokud ano tak poprosim o upresneni jak film prevadet.. Jestli stimhle ma nekdo zkusenost tak prosim poradte diky moc :) Citovat
0 toro Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 15, 2011 Xbox nebere flešku naformátovanou v NTFS . Musíš ji mít FAT 32 . Citovat
Otázka
DioXBoss
Ahoj chci se zeptat jak je mozne ze mi XBox nebere flashku (veme ale jako by byla prazdna) ?
Mam na ni par filmu samozdrejme ve WMV formatu a rad bych si je spustil pres XBox at je nemusim porad vypalovat..
Flashka ma 16Gb a dost rychly zapis i cteni..
Byl jsem u odborniku a ti mi rekli ze ji mam naformatovat na NTFS udelal jsem a porad nic..
Je mozne ze by byl problem v kodeku toho WMVcka ? Pokud ano tak poprosim o upresneni jak film prevadet..
Jestli stimhle ma nekdo zkusenost tak prosim poradte diky moc :)
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.