DioXBoss Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Ahoj chci se zeptat jak je mozne ze mi XBox nebere flashku (veme ale jako by byla prazdna) ? Mam na ni par filmu samozdrejme ve WMV formatu a rad bych si je spustil pres XBox at je nemusim porad vypalovat.. Flashka ma 16Gb a dost rychly zapis i cteni.. Byl jsem u odborniku a ti mi rekli ze ji mam naformatovat na NTFS udelal jsem a porad nic.. Je mozne ze by byl problem v kodeku toho WMVcka ? Pokud ano tak poprosim o upresneni jak film prevadet.. Jestli stimhle ma nekdo zkusenost tak prosim poradte diky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Xbox nebere flešku naformátovanou v NTFS . Musíš ji mít FAT 32 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DioXBoss
Ahoj chci se zeptat jak je mozne ze mi XBox nebere flashku (veme ale jako by byla prazdna) ?
Mam na ni par filmu samozdrejme ve WMV formatu a rad bych si je spustil pres XBox at je nemusim porad vypalovat..
Flashka ma 16Gb a dost rychly zapis i cteni..
Byl jsem u odborniku a ti mi rekli ze ji mam naformatovat na NTFS udelal jsem a porad nic..
Je mozne ze by byl problem v kodeku toho WMVcka ? Pokud ano tak poprosim o upresneni jak film prevadet..
Jestli stimhle ma nekdo zkusenost tak prosim poradte diky moc :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.