AssasinDaca Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Zdravím Nemáte někdo SAVE 100% ?? Nebo alespoň odkaz kde to stáhnout? Byl bych moc vděčný. Předem děkuji a jestli je zde nějaký takový topic tak se omlouvám. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 http://gta.cz/vice-city-stories/clanek/savy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Díky tam sem se díval ale já právě nevěděl jestli to je na PS2 nebo PSP :-) Tak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NikeMaster Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Ja bych chtel taky radu jak ten save mam aktivovat ... kdyz dam to dam do savu a potom skustim hru, tak se tam ten save nezobrazi :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 No záleží zda máš hru US nebo EU verzi a podle toho stáhneš save, ale vždy save nemusí jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 stáhl si správnou verzi? jsou tam dvě tak to zkus :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reederak Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Ahojte, prosím poradil by mě někdo jak dát do GTA Liberty City Stories Savy prosím sám totiž nevím jestly mam USA nebo EUR nevyznám se v tom kdyby by někdo tak hodný tak moje skype : reederak_wtf a Email : reederak13@gmail.com mam PSP 3004 Flashnuté Předem Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 tak zkus nejdřív USA.. potom EU :-D nevím já to zkusil a měl sem EU... ale Vice City.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reederak Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 01.07.2011 17:42 #8 AssasinDaca už sem to vyřešil ale stále nevím jakou mám :D ale už to neřeším jede mi to :-) ale díky za odpověď :-) Nedoporučíš nějakou hru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.