Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 podivná věc

Lovefist_88

Otázka

Zdravím, dnes se mi stalo něco divnýho. Když jsem vypínal PS3, tak se jakoby chvíli nechtěla vypnout...asi 15 vteřin blikalo zelený světýlko a pak to 3 zapípalo a vyplo se to. Jinak PS3 pak později normálně fungovala, když jsem jí opět zapnul. Neví někdo, čím to mohlo být?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Něco podobného se mi děje, když se mi PS3 sekne, např. ve hře, ale v případě, že podržím dlouze PS tlačítko mi ještě vyjede nabídka s vypnutím konzole nebo vypnutím Dualshocku. Když dám vypnout konzoli (která je zamrzlá a nedá se sní nic dělat), tak to má podobné účinky, jaké zde popisuješ. Takže si myslím, že se nemáš vůbec čeho bát :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Zdravím, dnes se mi stalo něco divnýho. Když jsem vypínal PS3, tak se jakoby chvíli nechtěla vypnout...asi 15 vteřin blikalo zelený světýlko a pak to 3 zapípalo a vyplo se to. Jinak PS3 pak později normálně fungovala, když jsem jí opět zapnul. Neví někdo, čím to mohlo být?

nevim ale taky mi to obcas udelalo kdyz jsem mel PS3....treba je to tim ze PSko jeste neco delalo tak se nevyplo....asi :D

Odkaz ke komentáři

• 0
nevim ale taky mi to obcas udelalo kdyz jsem mel PS3....treba je to tim ze PSko jeste neco delalo tak se nevyplo....asi :D

To by mě teda zajímalo co. :D Normálně jsem vyndal hru, asi 5 minut počkal(vždycky to tak dělám) a pak vypínal přes tlačítko PS. Ale nějaké náznaky YLODu to snad nebudou, pač mám sice FAT, ale verzi, která není dosud registrovaná mezi YLODama.

Odkaz ke komentáři

• 0

a jakou mas verzi?

To by mě teda zajímalo co. :D Normálně jsem vyndal hru, asi 5 minut počkal(vždycky to tak dělám) a pak vypínal přes tlačítko PS. Ale nějaké náznaky YLODu to snad nebudou, pač mám sice FAT, ale verzi, která není dosud registrovaná mezi YLODama.
Odkaz ke komentáři

• 0

není to žádnej náznak ylodu

mě se děje podobná věc když jsem si změnil téma z batmana na cod a a zpět na batmana tak me nenabehli složky pod ikonama v celem menu až na seting při vypínani taky asi 15 vteřin blika zeleny často se mě to deje i u nekterých D.tapet

jedná o neukončenou činost v ps3 proto se tak dlouho vypína.muže to spusobovat i tapeta (naká vadna) i ze store

Odkaz ke komentáři

• 0

pokud to vyresila zmena tapety tak to tapetou asi bylo :-)

ale u psp se to deje i v případě že tam maš nakou neoficialni aplikaci ktera se proste vyjetím z aplikace do menu psp neukončí a jede na pozadí aniž by otom človek vedel (žere to baterku,a dlouze se to pak vypína)možná by pro pspéčka neuškodila naka aplikace ktera po určitém case nepoužívany program sama vypne jako jsou treba aplikace pro android (možná to pro psp je ale nevím otom)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu