Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pomoc s rozjetím gran turisma na kmeaw 3.55

mates III

Recommended Posts

Zdravím,

můžete mi někdo poradit co dělám špatně? Ostatní hry mi jdou spustit, ale GT nejde... Mám ho na interním disku a a nastaven direct boot a vždycky při spuštění mám černou obrazovku a s konzolí nejde nic dělat, musím ji natvrdo vypnout tlačítkem... Do menu přes PS tlačítko se nedostanu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

můžete mi někdo poradit co dělám špatně? Ostatní hry mi jdou spustit, ale GT nejde... Mám ho na interním disku a a nastaven direct boot a vždycky při spuštění mám černou obrazovku a s konzolí nejde nic dělat, musím ji natvrdo vypnout tlačítkem... Do menu přes PS tlačítko se nedostanu...

měl sem stejný problém a stáhl sem si udate ke hře z internetu...myslím že byl dost velkej...už přesně nevím kolik...a odkaz ti ted taky nepovím mám ho doma ted sem v práci....leda bych ti ho mohl poslat k večíru...jinak by to mělo jít i přes multimana stáhnout update ke hře občas to tak dělám...na hře v multimanu zmáčkni čtvereček a dej update...pak instaluj z package v xmb menu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu