mates III Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Zdravím, můžete mi někdo poradit co dělám špatně? Ostatní hry mi jdou spustit, ale GT nejde... Mám ho na interním disku a a nastaven direct boot a vždycky při spuštění mám černou obrazovku a s konzolí nejde nic dělat, musím ji natvrdo vypnout tlačítkem... Do menu přes PS tlačítko se nedostanu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spraTECH Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Zdravím,můžete mi někdo poradit co dělám špatně? Ostatní hry mi jdou spustit, ale GT nejde... Mám ho na interním disku a a nastaven direct boot a vždycky při spuštění mám černou obrazovku a s konzolí nejde nic dělat, musím ji natvrdo vypnout tlačítkem... Do menu přes PS tlačítko se nedostanu... měl sem stejný problém a stáhl sem si udate ke hře z internetu...myslím že byl dost velkej...už přesně nevím kolik...a odkaz ti ted taky nepovím mám ho doma ted sem v práci....leda bych ti ho mohl poslat k večíru...jinak by to mělo jít i přes multimana stáhnout update ke hře občas to tak dělám...na hře v multimanu zmáčkni čtvereček a dej update...pak instaluj z package v xmb menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 zkus tu hru spustit bez DirectBootu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Chcipni JB!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.