... Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Zdravím, mám psp 2000 s CFW 3.80m33 a bricknul jsem si ho, když jsem si tam chtěl dát 5.50 GEN. Poradíte mi prosím někdo co mám dělat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Sehnat Pandoru a vytvořit MMS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno Červen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 jinak to nejde? já pandoru nemám ani nevim kde ji mám sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 jinak to nejde? já pandoru nemám ani nevim kde ji mám sehnat Sežeň jí např. na Aukru nebo někde pod jménem "Pandora" nebo "Pandora Battery". MMS lze potom vytvořit v čtečce karet v PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 můžeš si ju vyrobit i z tý baterky co teď máš. pokud je to origo sony. jestli nemáš další psp s CFW dá se vyrobit i HW úpravou ale musíš ju kuchnout http://imageshack.us/photo/my-images/895/slimbattery.jpg/ potom stačí obvod zase spojit a máš obyč baterku jako před tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno Červen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 to je na mě moc složitý, jsem v psp celkem like... nemohl by mi to psp někdo unbricknout na počkání. V praze a nebo v mladé boleslavi mám jen jedno psp a baterii mam origo sony 1200mAh a nevím abych zas něco nezvoral , jako když jsem si tam chtě včera dán HEN 5.50 a bricknul jsem si ho...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.