Marr Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 Když kartu do čtečky a tu stčim do tiskárny(mam CANONku),pc mi to normálně detekuje ale když chci něco na ní něco zapsat tak mi to napíš že disketa je chráněna proti použení,newíte čim to je?neni to tim že mam fake kartu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@rk3lf Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 echci kecat ale myslim ze to fake kartou neni(jakou mas znacku karty?) spis to bude tou cteckou,byt tebou tak si koupim novou treba je jedna co cte jen memory sticky a poridis ji za 99kc nebo ja mam za 210kc z datartu 23in1 ctecku a ta je hafo dobra normalne jsem vzdycky nahraval film na kartu treba 45min a s touhle je to tak 4 min byt tebou koupil bych si novou :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Září 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 1)kartu mam sony:( (njn byla už to v tom balení),zkusel sem jak čtečku Sony a Sandisk,no to je jedno stejně mi má zejtra přijít koneřnš 4gb sandisk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marr
Když kartu do čtečky a tu stčim do tiskárny(mam CANONku),pc mi to normálně detekuje ale když chci něco na ní něco zapsat tak mi to napíš že disketa je chráněna proti použení,newíte čim to je?neni to tim že mam fake kartu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts