silver Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Cus mam docela kvalini levna sluchatka a samozrdejme ze maj jenom 2 jacy...zvukovej a mikrofonovej...coz je jasny z to do ps3 nezapojim...tedy normalne :D a tak sem na internetu hledal redukci a nasel jsem pridavnou zvukovku http://www.alza.cz/creative-sound-blaster-play-d129449.htm#popis ... myslite ze by to fungovalo s ps3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Pokud nepotřebuje žádné externí drivery tak by to teoreticky mělo by to fungovat, ale na 100% ti to nezaručim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rutas Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 já si myslím, že ne protože ps3 nemá na zvukový výstup usb jestli se nepletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Já jsem zkoušel normální USB sluchátka a fungoval jenom mikrak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 PS3 by měla rozeznat že je to zvukovej vstup a výstup.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnTheEncyklopedia Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Tohle je asi trochu OT, ale já jsem čirou náhodou objevil, že jako mikrák poslouží i USB webkamera (já mám Logitech Communicate STX) a jako sluchadla mám nějakej levnej PC headset taky od Logitechu. Není to moc elegantní řešení, ale je to zadarmiko, že jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.