Midnight Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Odesláno Září 17, 2007 Aha tak to jo-kdyby tam bylo FAT a SLIM tak sem to pochopil hned.Budou ty fw rozdílný??Jako special na Fat a Slim?? nn.... aspon by nemali.... akurat ze na SLIM je ta krasna ikonka na TV out.. :( njn :cry: Citovat
Anonymous_ Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Odesláno Září 17, 2007 nn.... aspon by nemali.... akurat ze na SLIM je ta krasna ikonka na TV out.. :( njn :cry: ta bude i na fat :) akorat skryta :) Citovat
kobejn Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Odesláno Září 17, 2007 Až si ho někdo hodíte do psp,tak sem napište co je v něm nového,kromě těch XMB jo? Celkem by mě to zajímalo.Je to skoro každý den co vychází nový firmware v poslední době :-D Citovat
Anonymous_ Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Odesláno Září 17, 2007 Až si ho někdo hodíte do psp,tak sem napište co je v něm nového,kromě těch XMB jo? Celkem by mě to zajímalo.Je to skoro každý den co vychází nový firmware v poslední době :-D jeste je tam pordpora pro Skype, Messenger apod.. :) viz. "skryte ikonky" .. nekde zde na foru.. Citovat
kopy Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Odesláno Září 17, 2007 jj ja myslim ze M33 zamakaj :) a neco peknyho pridaj. Dneska uz je spis jen omezuje velikost flash pameti :( coz je skoda :( Citovat
Kylle Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Odesláno Září 17, 2007 to si nemyslím,že je omezuje velikost flash paměti..místa je ještě dost ne?co víc by chtěli přidat než je teď,objemné prx se dají jako pluginy Citovat
Lukiino Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Odesláno Září 17, 2007 lol...ty máš někdy fakt stupidní otázky:roll: ...proč se asi těšíme...protože budem moct měnit xmb bez zasahování do flash...(i když to nebude tak profesionální)a 3.60 máš jenom na slimovy...a co fat??? :lol: Jezis ty ses chytrej... Jo 3.60 mam na slimovi, a fat me nezajima... ;-P Citovat
Zavorka Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Odesláno Září 17, 2007 Jezis ty ses chytrej... Jo 3.60 mam na slimovi, a fat me nezajima... ;-P no máš slima a už jsi velkej kluk no:D... já si nechám fat a kupuju si slima...fat se mi jednou určitě hodí:) Citovat
krystoff Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Odesláno Září 17, 2007 Já se teším na ty ikony (bo na slimu to mneneni xmb nejak nejede) a na skype pokud to není "neviditelná" ikona na kterou nejde kliknou :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.