Mihulik Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Ahoj, máte nějaké tipy, jak se chovat (= nabíjet) k baterii PSP, aby se co nejdéle zachovala její životnost? Poprvé jsem baterii plně nabil a následně plně vybil. Co teď?:) Co jsem si kdysi pořizoval notebook a MP4, tak mi bylo řečeno, že mám baterii 3x plně nabít a vybít a poté ji nabíjet, když klesna na 30-40%. Jak je tomu ale u PSP? Děkuji za tipy.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 no tak poprvé by se měla úplně vybít a pak až nabít :D já se k ní nijak extra nechovám a funguje dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mihulik Odesláno Červen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 z obchodu je vybitá:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Tak já si s ní třeba často rád povídám nebo jí i vezmu do kina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mihulik Odesláno Červen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 A pomáhá to?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Deleted ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Tak já si s ní třeba často rád povídám nebo jí i vezmu do kina... háháhá ,zase ty tvý ♥♥♥♥ vtipy .... /// Ano 3x plně vybít a poté plně nabít. A vždy nabíje když kapacita klesne pod 30% ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Zprvu je treba ji naformatovat, jak pise dytik - 3x ji uplne nabit a vybit. Pak ji muzes pouzivat jak chces, ale vzdy treba po 10 cyklech by jsi ji mel uplne vybit a nabit (nebo to tak delat nejlepe vzdy :) ). Tim ti vydrzi nejdele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Mě si laskavě nevšímej a dál si třeba dělej chytrýho na ChatBoxu, díky. Jinak nepomáhá to a ani to ovlivnit nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 To jsem z toho Blázen :party: Takže nejdřív 3x nabít a potom vybít? ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NikeMaster Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Já to dělám tak, že ju nabíjím každý den,ale nevím jestli je to extra good zacházení :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.